Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (I.)
A cikk ötletét egy fórumkérdés adta: "Szereted a munkádat?" Kapásból azt válaszoltam, hogy nagyon.És tényleg így van. (Vagy mégsem?) Milyen pályát futottam is be? Kislány koromban gőzöm nem volt arról, hogy mi szeretnék lenni. Kézügyességem nem volt, a... »

Esetem a véletlennel?
"A világ kétféle emberből áll. Ha valami szerencse éri az első csoportot, az nem csak szerencsét lát, vagy véletlen egybeesést, ők jelet is látnak benne. Bizonyítékot, hogy odafenn van valaki, aki vigyáz rájuk. A másik csoport puszta szerecsét lát, örömteli fordulatot." »


Tökéletes?
A tökéletes olyan tulajdonság, ami nem létezik. Vagy az, amivel az amerikai álomfilmek főhőseit felruházzák. Mindenki esendő! Így az sem létezik, hogy valaki ne vágyjon megértőbb kapcsolatra, nagyobb fizetésre, több figyelemre (és elismerésre), vagy az álom autóra. »

Tisztelet az eltávozottaknak
November elején minden évben több százezren indulunk a temetők felé: leróni tiszteletünket az eltávozottak előtt. A gyertyás, virágos megemlékezés több mint ezeréves múltra tekint vissza. Mára már talán csak kevesen tudják, hogy november elseje és másodika két... »

Vágytál már másra?
Mint amit éppen csinálsz? Vagy épp azon túl akivel élsz? Nem akartál teljesen más helyen, más időben lenni, másvalakivel, ahol őrültségeket csinálsz amiről nem is hitted, hogy képes lennél rá? Nem gondolod, hogy az elmúlt 10-20-30 éved milyen "egyhangúan"... »

Minden embernek szüksége van odafigyelésre!
Az 'odafigyelés' szót sokan másképp értelmezik! Sokan, úgy gondolják: "Na megint valami jótékonykodás, minek pazaroljam a pénzem másra!" Valaki pedig, így: "Dehogy fogok valakivel lelkizni, nincs rá időm se!" Pedig nem is ezeket jelenti! Valami mélyebb, szebb jelentése van! »

Kérdőjeles állapotok uralkodnak a fejekben
Van olyan pillanat, amikor az ember nem tudja, hogy kicsoda is ő valójában. Lehetsz te a legkiegyensúlyozotabb vagy éppen a legvisszahuzódóbb a világon: úgyis lesz majd egy olyan pillanat, amikor kifordulsz saját magadból, mert ki kell fordulnod. Hogyan és miért... »

Barátság: érdekből kötődő kompromisszumok sorozata
Amíg kislány voltam, azt hittem, hogy létezik olyan igazi barátság, amely a regényekben, filmekben átszövi a történeteket, amelyek egy életre szólnak. A fejemben él még az az idealizált kép, amikor barátnők önfeledten élik mindennapjaikat, megosztják egymással... »

Tönkremegy az életem?
Az elmúlt 6 év történései röviden, avagy életem legrosszabb és legjobb pillanatai tömören, de mindenre kitérve. Család, házasság, gyerek, életek... »

Talán erősebb vagyok, mint hittem..
Gyermekkoromtól kezdve én voltam a középpont, mindenem megvolt, a családom egyszerűen hihetetlen, soha semmiért, és senkiért nem fordítanék nekik hátat, és soha sem kívánnék olyat, hogy bárcsak ne ide születtem volna. »

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.