Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Ecset és penge
Egy kis Távol-keleti dolog, mely alkalmas lehet egy másik perspektívát felkínálni az olvasónak és elfilozofálni azon, hogy nem is vagyunk annyira különbözőek, illetve számtalan út vezet fel a FUJI hegy tetejére. »

Alakítsuk át az életünket
Néha csak annyit kell tennünk, hogy hiszünk és segítünk. Lehet, hogy nem kapunk pénzt érte, amit elkölthetünk. Viszont olyat kapunk, amit pénzzel aligha lehet megvenni: boldogságot. Boldogságot, hogy egy olyan közösségben élünk, akikre bármikor és bármiben... »


Kristályvázák
Kegyes volt hozzám a sors! Férjem halála után, túl a hatvanon, megajándékozott egy másik férfival, akivel a kölcsönös megbecsülés, együttérzés, közös gondolkozás mentén szeretetben élünk, immár 6 éve. »

Tökéletes
Egész életünkben hajszoljuk a tökéletes homokvárat, tökéletes barátot, bankett helyszínt, egyetemet, munkát, férjet, feleséget, lakást, kertet, utazást, gyereket, orvost, kórházat, temetőt. Fogszabályzót is azért kapunk, hogy fogsorunk igazodjon a tökéletesnek... »

Ha Te sem hiszed, hogy szerethetnek
Ha Te sem hiszed el magadról, hogy szerethetnek, hogy fontos lehetsz, hogy boldogan élhetsz akkor nem is fognak szeretni és nem vonzod be az "Univerzumból" azt az embert, akit neked szántak az égiek. Sok idő volt mire rájöttem, hogy miért nyűglődöm sokszor és... »

Ébredés
Melyikünket szeretsz, te Világ? A szép de kegyetlent? A rút és esendőt? Pedig te küldöd a szépre a rémeket, mi elcsúfítja s megtöri. Majd te tapsolsz neki: Kelj fől, légy szép és erős! Ismét egy kitalált történettel szeretnélek szórakoztatni. A... »

Az örök dilemma
Évezredek óta az egyik legnépszerűbb, a legvitatottabb kérdés, hogy létezik-e barátság férfi és nő között. Van, aki szerint persze, hogy létezik, hiszen neki is van. Van, aki szerint kizárt, hogy létezzen. S van olyan csoport is, akik szerint az egész egy hatalmas... »

Ugye mi jó barátok vagyunk?
Egy cikk a barátságról, az emberről aki pici gyerekből felnőtté válik és az életút egyes állomásain milyen barátságokat köt és miért. Valamint hogy egyes barátságok miért tartanak "örökké", mások miért fakulnak ki, tűnnek el, alakulnak át. »

Szomorú anyák napja
Február 13-án halt meg a testvérem, ma lenne negyven éves… értelmetlenül halt meg, négy gyermeket hagyva hátra, gyászoló szüleit, húgát, és feleségét. Sosem bocsátom meg magamnak, hogy büszke voltam - míg tehettem volna - bocsánatot kérni. »

A kimondatlan érzések...
Már gyerekkora óta zárkózottan élte meg a szív dolgait. Ha kérdezték, mindig elmondta az adott problémái... negyedét. Igazán soha nem tudta a lelkét kiönteni. A problémák pedig csak gyűltek és gyűltek. Sokszor mondta azt, hogy "Elég, én ezt befejeztem! Ne... »

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.