Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Tökéletes?

A tökéletes olyan tulajdonság, ami nem létezik. Vagy az, amivel az amerikai álomfilmek főhőseit felruházzák.
Mindenki esendő! Így az sem létezik, hogy valaki ne vágyjon megértőbb kapcsolatra, nagyobb fizetésre, több figyelemre (és elismerésre), vagy az álom autóra.


Hogy honnan jön ez az őrjítő hajtás a legjobbért, a legszebbért, a leg-leg-leg-ért, sajnos senki sem tudja megmondani, így lefékezni sem tudja már senki. Csak saját magunk! Ha van hozzá elég bátorságunk! És elfogadjuk, hogy a középszerűségnek és néha (sokszor) a megalkuvásnak is van haszna, nyugalma. Mert miről is szól a "tökéletes"? A nyugalomról! De ez a két fogalom kizárja egymást! Mert aki a tökéletesre törekszik, az sohasem nyugszik, aki meg nyugodtan elfogadja a 100% alatti dolgokat, az meg nem tökéletes, de közelebb lehet a teljességhez!

Nos, mi a fontosabb? Büszkén, állva meghalni, mint a fák, vagy kimondani a halálos ágyon infúzióval a karban: -"Ej vazze! Ez az élet nevezetű cucc jó kis buli volt!"
Hiszem, hogy nem egészséges dolog a hibátlanra apellálni! (Lásd 4 levelú lóhere!) Esendők vagyunk, hagyjuk már az értelmetlen, mások által felállított szabályokat! Carpe diem!

Tudod, ha autót vezetsz és ennek követketében nem halsz meg, az nem jelenti azt, hogy tökéletes vagy és nagyon tudsz vezetni! Csak vigyáznak rád mások! Vagy éppen jó napot csíptél ki és nem hajtott arra senki.
Ja! És esetleg használtad a tükröket, amiben megjelentek a forgalom képe mellett a szemed alatti karikák, amiket a "tökéletes" utáni hajsza mázolt oda!
(A cikket beküldte: Blackpgm)Szomorú történet 1.
Ez a történet jól kezdődött, és azt hittem örökké tartani fog. De nem így lett. Pedig nagyon boldog voltam, hogy valaki engem is szeret. De a szeretet átváltozott inkább gyűlöletté, de az én oldalamról. Most leírom korai férjhez menetelem okait! »

Nyugdíjas horoszkóp
Hogyan viselkedünk, ha túllépjük a nyugdíjkorhatárt? Megváltozunk? Maradunk ugyan olyanok? Hogyan kezeljük a korosodással együttjáró problémákat? »

Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.