Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Amikor a világ nem olyan, amilyennek hiszed
Hosszú otthontartózkodás után vágyakozás az emberek társasága után, aztán jön a felismerés: a világ megváltozott körülötted. Én vagyok fura? Talán elment az eszem? Vagy valóban eltorzult világban élünk? »

Ház az Otthon utcában
Nagyszüleimet nagyon korán elvesztettem. Sajnos mind a négyet. Volt egy nagymamám akihez nagyon kötődtem, de sajnos csak 8 éves koromig ismertem. Ha ma élne biztos más ember lennék, mert Tőle nagyon sok önzetlen szeretetet kaptam. Jó lett volna, ha kamaszéveim... »


Lány a tengerparton
Álom és ébrenlét határán... egy életkép. A lány nyugtalanul aludt, szemhéja mögött egy csodálatos világban. A tenger kékje szinte vakított, amint ő szerelmesével a parton süttette magát. A kabrió nem messze parkolt és ők nemrég ebédeltek meg egy elegáns étteremben. »

Szomorú karácsony
A karácsony a családok életében a szeretet, az öröm és a boldogság ünnepe. Sajnos vannak olyan élethelyzetek, amikor éppen karácsonykor váltja fel az örömöt a bánat, a boldogságot pedig a fájdalom. Nem kívánom senkinek, hogy ezt át kelljen élnie. »

Hogyan lesz az emberből az, amivé válik? (II.)
Tulajdonképpen óriási szerencsém volt. A főnököm nagyon szerette a fiatalokat és maximálisan megbízott bennük. Bennem is, aki nem győztem titkolni, hogy úgy jöttem ki az iskolából, hogy nem tanultam meg a szakmát. Persze, hiszen mennyivel vonzóbb volt moziba, mint... »

A legelcsépeltebb újévi fogadalmak
Vége az évnek, új kezdődik. Ilyenkor mindig összegzem magamban az eddigieket, az elért célokat, a megvalósított vágyakat és azt is, amit még nem sikerült. Sokan tesszük ezt. Vannak visszacsengő gondolatok - benned, benne, bennem... ugyanazok az ígéretek visszhangoznak. Elcsépeltek? Lehet. »

A jövő már elkezdődött
Az új esztendő egy új kezdet, amikor a tegnapra emlékezünk, és a jelenben a jövőt kutatjuk. Január. Hideg, fagy, tél, hosszú éjszakák, hűvös szelek, gyertyaláng. S mennyi titkot, reményt, tervet rejt a holnap, a sorsdramaturgia nagy, nehéz, titkos forgatókönyve! »

Mindenkinek van története
Egy kedves barátom apukájának a története késztetett az írásra. Nagyon tisztelem Józsi bácsit. Mert bár Józsi bácsi csak egy idős kis öreg a sok közül és mégsem. Egyszerű, hétköznapi mégis egyedi története van. »

Figyelem az ajtók záródnak!
Amikor az ember nagyon elnyűttnek érzi magát és semmi kiutat nem talál, akkor találkozik valamivel, vagy lát egy másik életet, ami még rosszabb, mint az övé. Nálam ez többször előfordult, hogy amikor teljesen tanácstalan vagyok, akkor jön egy égi segítség, hogy... »

Segítsünk karácsonykor IS
Két különböző kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmeteket, amelyekkel könnyebbé válik a segítségnyújtás az ünnepek előtt. Ha szeretnétek a rászorulóknak tartós élelmiszert, ruhákat, játékokat eljuttatni, vegyetek részt a Mikulásgyár vagy a Cipősdoboz akciókban! »

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.