Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
Álomszép anyák napja
Vártam, jaj de nagyon vártam ezt a napot…. Május első gyönyörű vasárnapját. Életem legszebb napja, hiszen én is Anya lettem végre, sok hosszú, keserves, gyermektelen év után. Szinte el sem hiszem. Az első anyák napja, amit én is ünnepelhetek. »

Édesanyám virágos ruhában...
Nem is tudom hány éves kislány lehettem, de élénken emlékszem erre az emlékre, erre a képre, amikor az utcabeli lányokkal játszottunk a szabadban és én megláttam anyukámat, aki épp hazafelé tartott – talán a munkából jött – és élénksárga virágos nyári... »


„Újjá lehet születni”
„Újjá lehet születni” Megtettem, tudtam mi lesz a következménye, és igen megtettem. De kezdjük az elején. Nem tudom, hogy azok közül, akik olvassák, ki érezte már ezt, de én igen. Amikor megláttam nem úgy néztem rá „hogy odanézz milyen... »

A halál
Ez az a téma, amiről szinte senki nem beszél. Valahol mindannyian félünk, és mindenki végiggondolta már, hogy vajon mikor és hol fog egyszer meghalni. Szenteljék nekem ezt a pár percet, és mindenki kicsit értékelje át az életét. »

Amikor látod az ifjú felnőttet a gyermekedben…
Idén 20 éves lesz a fiam. Pedig még én is olyan szertelennek, olyan fiatalnak érzem magam. De ő 20 éves lesz és már nemcsak azt a kisfiút látom, akit nemrég az oviba kísértem. Az idő hihetetlen gyorsasággal szárnyal és halad előre és egyszer csak maga mögött... »

Nővérem árnyékában nőttem fel
A testvérem 5 és fél évvel idősebb nálam és egészségesen született. Mégis 1 éves kora után kezdődött az ő és a család kálváriája. Olyan betegség kezdődött nála, ami sajnos életre szóló és megváltoztathatatlan. Édesanyám elmondása szerint éjjelente sírt, hogy... »

"Messzimama"
Apai nagymamámat, akit Messzimamának hívtam, elég keveset láttam, mivel az ország másik végén éltünk, így csak ritkán utaztunk az Alföldre. Ahogy visszagondolok, az utazás egy „véget nem érő”, valódi élmény volt számomra gyerekként, amikor hajnalban... »

Ennyi az élet?!
Sokáig tipródtam, hogy leírjam-e, ami velem történt, de úgy érzem, ki kell írnom magamból, így talán könnyebben feldolgozom. S ha csak egy embert is arra sarkallok, hogy hasonló esetben hasonló módon cselekedjen, akkor már megérte. »

Változás
Saját tapasztalataim alapján térek ki a változásokra. Mitől változhat szerintem egy ember, és én mitől változtam. Továbbá egy szilveszteri érdekességet is hozzáfűztem. Nekem igazából tetszik, remélem más is így gondolja majd. :) »

Fényév távolság - de lelki társ...
Kitartok amellett, hogy minden embernek van lelki társa. Olyan, aki ha messze is lakik tőled, akkor is megérzed minden rezdülését. Ehhez kapcsolom az intuíciót is. Van, létezik, csak rá kell figyelni. Mi is az intuíció? "...Goethe az intuíciót „az ember... »

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.