Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Szia Jézuska
A legszegényebbek karácsonyának bemuatatása egy gyerek szemével láttatva. Fájó és édes érzés, ahogy egy gyermek az életet jobban elfogadja, mint mi felnőttek... »

Vizsgaidőszak. Az aktuális is gyönyörködtethet...(valakit biztos)
Vizsga előtt egy héttel Úgy érzed, hogy a koponyád nem képes befogadni a tanulási folyamat során megnövekedett agytérfogatodat, és következésképp majd szétreped a szegény kis fejed. A szemeid az olimpiai lánghoz hasonló intenzitással égnek, fáj a látás,... »


Gyertyaláng
A minap, amikor meggyújtottam egy teamécsest, a lángja a szokásosnál nagyobbat lobbant, mintha üzenni akart volna. Az életnek s a természetnek vannak felderítetlen titkai, amelyek mindmáig azok maradtak az ember számára. Ilyen például az elmúlás, az élet-halál kérdése. »

Annie
A legtöbb cikk a kismamák tollából kerül ide fel, mégis én most teljesen másról szeretnék írni nektek. Sokatoknak talán nem lesz érdekes, hiszen más téma, de annyi szomorú dolgot lehet olvasni, talán ezzel megmutathatom a kételkedőknek, hogy minden ember... »

Ősz
Szeretem az őszt. Magam se tudom pontosan miért, de szeretem, talán mert olyan szépen van benne az elmúlás, a változás. A változás pedig kell. Mindig kell. Szeretem a csendes őszi esőt hallgatni, csak úgy kibámulni az ablakon. Várni a napsütést, hogy... »

Értünk dolgozó angyalok
Írtam cikket arról, hogy mennyire megalázó ha valakit lekezelnek betegség idején. Írtam egy emberről, aki nem volt orvosnál egészen idős koráig, amikor betegsége miatt kiszolgáltatottá vált. Most itt az ideje, hogy azokról is írjak, akik a munkájukban a... »

„Szeretlek, Anyu!”
Hát eddig tartott a küzdelem anyám számára. Elvesztettük a számunkra legdrágábbat és kérdéses, hogy vajon kellőképp értékeltük-e? Valamint nekünk itt maradt mind az a jó, amit hagyott maga után emberileg. De valaminek a vége egyben valami új kezdete is. »

Az élet rugója
Szerintem, s nem mások szerint, mert nem is tudom, másoknak mi a véleménye, szóval szerintem az élet nagyon rövid. Főleg akkor tudatosul ez az emberben, amikor kezd idősödni. »

Barátság... avagy lelkem másik fele kerestetik
Mindenkinek szüksége van az életében pillérekre, amelyekre rögös útján támaszkodhat. Kell család, munka, gyerekek, ismerősök, barátok... hmm... Kik is azok a barátok? »

A magány
A magány a lélek gyilkosa, az ember nem született arra, hogy magányosan éljen, társ kell egy szerető gondoskodó társ... Leszállt a köd a hegy fölött, nem látszanak a csillagok, szomorú, őszi nyirkos hideg a táj. »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.