Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
Miről álmodik a lány...
Minden év végén eljön a nap, amikor a világ apraja-nagyja ígér valamit. A szerencsések valóra is váltják, a kevésbé szerencsések pedig csöndben tűrik tovább a sorscsapásokat. Én eme utóbbi kategóriába tartozom. Ez az én történtem... »

Új év - új élet?
Közeleg szilveszter napja és ilyenkor az emberek általában végeznek egy számadást, sorjába veszik mennyi jót és mennyi rosszat adott az év, hány terv valósult meg és hány maradt megvalósulatlan. És január 1-vel kezdődik egy új év, új reményekkel és vágyakkal és talán egy új élet. »


Az alkohol
Hirtelen felindulásból írtam meg ezt a cikket. Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy miért iszik az, aki iszik? Szerintem sosem tudom meg, normális érvet még sosem hallottam, hogy ki miért öli bánatát alkoholba. »

Gyermekkorom története
Írtam már cikket, és gondolkoztam, hogy ezt a cikket megírjam, vagy inkább ne, úgy döntöttem megírom. Egy szép nyári napon születtem, állítólag nem voltam szép baba, sőt, kifejezetten csúnya. 3. babaként érkeztem. »

Önmagam
Gyermekkoromban azt hittem, az élet játék, ezt most már tudom, de egy igen veszélyes játék. Amit most teszel, hatással lesz egész életedre. Nem tudhatjuk jól döntünk-e, de dönteni kell. Én elég nehezen hozok döntéseket, de ha meghoztam, nem változtatok rajta.... »

Maci legszebb álma - avagy találkozunk a szeretet ünnepén
Vajon miért van az, hogy Karácsony táján felerősödnek lelkünkben az érzelmek és oly szélsőségessé válnak? Miért lehet, hogy azon a szép ünnepi estén a távolságok megszűnnek, vagy mérhetetlenül óriásinak tűnnek köztünk? Aki szerettei körében ünnepel, az érzi... »

Karácsony a hegyen
A karácsony a család ünnepe, nem jó magányosan ünnepelni, csak a szívet fájdítja az ünnep. Az öregember lassan csoszogva lépked az udvaron, és hozza fát az öreg kályhába... A mama is csendesen mozog a konyhában. »

Álom havának 24. napja, Karácsony
Minden ünnepnek, a karácsonynak is megvan a maga rituáléja. Az idők folyamán ez sokat változott. Eltérő szokások övezik koronként, országonként, sőt, egy adott országon belül is vannak tájjellegű sajátosságok. Mi az, ami mindegyikbe közös? A karácsony a család... »

Régi karácsonyokra emlékezve
Lassan közeledik az év talán egyik legszebb és legmeghittebb ünnepe, a karácsony. Már elkezdődik a tervezgetés, kit mivel lepünk meg és kezd kialakulni az ünnepi menüsor is a fejekben, és a tervezgetés közben óhatatlanul visszapillantunk a múltba, régmúlt... »

Álmomban tudok úszni
Rettentő érdekes, és visszatérő dolog, hogy nagyon sokszor úszom álmomban. Olyan csodás érzés, és szabályosan úszom, haladok a vízben, biztosan én vagyok, pedig a valóságban sajnos egyáltalán nem tudok úszni. Sőt, igazi víziszonyom van. »

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.