Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Méltósággal megöregedni
Vannak országok, ahol megöregedni előnyt jelent, lépést - eggyel fölfelé, a családi ranglétrán. Ahol a kort a vonások megkeményedése jelzi csupán. Mi a titok? Hogyan csinálják? Méltósággal viselni az idő nyomát, itt és most. »

A családom az ellenségem
Szeretném veletek megosztani az életem rövid történetét. Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy ti hogy oldanátok meg ezt a helyzetet. »


Az élet utolsó éveiben
Mindenről írunk, szerelemről, házasságról, gyerekekről, egészségről, bánatról, csak az öregség marad ki, mert ettől fél mindenki. De miért? Hiszen életünk első percétől, légvételünk legelső pillanatától, folyamatosan öregszünk. Mindenki. Ha belegondolsz, a... »

Eltorzult Z generáció
Nézzünk körbe a világban, és figyeljük meg milyen nagy változás fedezhető fel a legtöbb tizenéves körében! Semmi sem olyan, mint régen. Eltűntek azok a régi szép idők, mikor még a fiatalabb társadalom tagjai tisztelettel tudtak tekinteni az idősebbekre,... »

A Gina egy áldozat tollából
Az alábbi cikkből kiderül, hogy milyen veszélyeket rejthet egy kisvárosi éjszaka. A saját történetemet írtam le, egyrészt terápiás céllal, másfelől meg azért, hogy felhívjam az emberek figyelmét a veszélyekre. »

Sok éves barátság, vagy mégsem?
Iskolástársak, kollégák jönnek, mennek. De mennyire igaz egy barátság? Meddig lehet megérteni a másikat? Melyik félnek, mi az ami fontos, és hol van vége? Cikkem egy több éves barátságról szól, és annak a végéről. »

A szépségipar és a férfiak összeesküvése
Miért nem látjuk szépnek magunkat? Miért a nagymellű címlaplányok kellenek a férfiaknak, miközben nem győznek győzködni minket, hogy hülyék vagyunk, ha műszempillánk, műmellünk van, vagy egyáltalán csinosak akarunk lenni? Ezekre a kérdésekre keresem a választ cikkemben. »

A legszebb hivatás
Anya csak egy van, mondják, s bár elcsépeltnek tűnik a mondás, igaz. „Az anyák olyanok, hogy maminak szólítjuk őket, meleg a nyakuk meg a válluk, ahová a fejünket fúrjuk, és jó szaguk van. Az anyák mindig (mindenkor, bármikor etc.) velünk... »

Elgyötört csendélet a buszon
A minap távolsági busszal utaztam Budapestről Székesfehérvárra, és az itt szerzett "élményeimet" szeretném megosztani. Az infokommunikáció végtelen, mint a Világegyetem. Az egyiket hisszük a másikat megtapasztaljuk, mert ma már bárhol utolérhetnek - ha... »

Marika néni
Egy idő, nyugdíjas asszony megpróbáltatásairól szól ez a cikk. Egy olyan asszonyéról, aki szebb éveiben irodában dolgozott adminisztrátorként, és gyermekeket nevelt. A régi szép időkben férje is volt, aki meghalt, vagy elhagyta. Nem tudom... Élete utolsó éveiben... »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.