Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
Csend...
A minap olyan dologra lettem figyelmes, amit ebben a rohanó világban egyre ritkábban veszünk észre, ez pedig a csend. Gondoljunk csak bele... A legtöbb dolgot, ami csodálatos, észre sem vesszük, mert rohanunk. »

Remény
Remény? Miben reménykedsz? Egy hazug szóban? Egy hazug érzésben? Reménykedsz a jóban? Az elfogadásban? Az őszinte szeretetben? Hogy boldog lehetsz? Hogy van akinek számítasz? Hogy bűneid megbocsáttatnak? A remény? Belül érzed és reménykedsz hogy jobb lesz... hogy... »


Sajnálom az embert
Legyél mindig és minden körülményekben ember. Mi úgy viselkedünk, mintha vakok lennénk. Egy ilyen csodálatos világba születtünk, és mégis saját nyomorúságunk kis pocsolyájában tengetjük az életünket, vegyél részt az este eljövetelében, ragyogj együtt a... »

Az első év Nélküle...
Emlékül az első évfordulóra "Hiányzik egy érzés, egy szó, egy élet. Hiányzik minden, mi körülölelt téged! Kedves melegséged, ölelő karjaid, Szemed fénye, mosolygó ajkaid... Az égre nézek, hol egy csillag ragyog, Tudom őriznek téged az angyalok!" »

Sorsom
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy megosztásra méltó az eddigi életem. Most kell megírnom. Nemsokára nem lesz netem, áramom, lakásom, ennivalóm és talán akkor már én sem igazán leszek. Nagyon sokat küzdöttem az életemben, és nem vagyok biztos benne, hogy kibírnám, a lakásom elvesztését. »

(Ki-)kapcsoltam
Vannak napok, amikor megtelik bennünk az a bizonyos pohár, és borítani kell...persze optimális esetben nem az asztalt. A legjobb azonban az lenne, ha tudatosan befolyásolhatnánk, hogy melyek azok a dolgok amelyekkel foglalkozunk, amelyeket meghallunk és mik azok... »

Megaláztam a kutyámat
Általában a megalázásokról, saját tapasztalatok és mélyebben. Egy kutyát is meglehet alázni, vagy nem? A minap észrevettem, hogy a kutyámat is megaláztam. Reggel volt és a kutyámra nem gondolva, leültem és elkezdtem reggelizni... »

Közöny!
Ez a néhány mondatot csak azért írtam le, mert bosszantott az "emberi" közöny. Lehet, hogy csak én látom így. Győzzetek meg az ellenkezőjéről. Előfordult már biztos hasonló eset mással is. Mi a teendő? Azonfelül, hogy még utána is egy jó darabig rányomja bélyegét az emberre. »

Ölelj meg egy fát!
Mint tudjuk a fáknak gyógyító ereje van. Már ősidők óta használják terápiának. Ha fáradt vagy, lehangolt, vagy esetleg fáj valamilyen porcikád, szerelmi csalódás ért, nem kell mást tenned, mint keresni egy megfelelő élő fát és át kell ölelni, egybeolvadni-, együtt... »

Örök barátság - létezik, vagy csak álom?
Az általános iskola, az a nyolc év, számomra maga volt a pokol. Csúfoltak, csicskáztattak, megaláztak... Mindezt éveken keresztül. Voltak barátaim, de soha sem álltak ki mellettem. Ma is vannak barátaim. "Felnőttek" vagyunk. Mégsem állnak ki mellettem... Bennem van a hiba? »

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.