Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
Álmodjunk, még ha minden ellene szól is!
Nincs annál szerintem borzasztóbb, mint ha valaki szeretne dolgozni, és nem talál megfelelő munkahelyet. Talán csak az, ha vannak elképzelései, hogy mit is szeretne csinálni, és folyton falakba ütközik. Szeretném, ha közösen beszélgethetnénk erről a témáról, mert... »

Mutasd meg a jövőt!
Minden idők leghíresebb jósdája Delphoiban, a Parnasszus hegység lábának tövében működött, ahol Püthia jósolt. Jósdák természetesen a mai napig működnek. »


A bolt ajándéka...
„ …te nem hiszel a csodában, tagadod? Nézd csak, nem győzhetlek meg, mert a csoda legfőbb ismertetőjele, hogy csodálatos – nem lehet bizonyítani, mint egy élettani tényt, nem lehet fényképezni sem előre, mennyiségtani törvények szerint megjósolni... »

A boldogsághoz nem kell pénz
Én ezt már nagyon rég tudom. Nem is volt soha, épp csak annyi, hogy megéljünk, sokszor még annyi se. Az anyagiak hullámoznak, hol van, hol nincs. Mi mégis mindig túléljük. És ami a legfontosabb: van valamink, amihez nem is kell pénz. És ez a szeretet. »

Epilepsziás munkahelyi kálváriája
Történetem tíz évvel ezelőtti. És szeretném, ha a sorstársaim nem kerülnének ebbe a cipőbe. A diszkrimináció mindenütt jelen van és jelen lesz. Szeretnék mindenkinek segíteni, akik hasonló helyzetbe kerültek. Szerintem mindenkinek joga lenne olyan munkát végezni, amihez ért és szeret. »

Hova lesznek a barátok?
Rengeteg emberrel találkozol az életed során. Vannak, akik szimpatikusak és vannak, akik unszimpatikusak. Vannak, akik komoly nyomokat hagynak az életedben és vannak, akiknek másnap a nevét sem tudod. Néha megérzed, ha ő hív, vagy ha eleged van, kinyomod a... »

A vasárnapi vendég
A vasárnapi vendég Egyszer mikor még Pesten laktunk, valaki becsöngetett hozzánk. Vasárnap volt, anyukám pont akkor lett készen az ebéddel. Kiment a folyosó végén lévő rácshoz és egy nénit talált ott... »

Anyák napja...
Május első vasárnapja Anyák napja! Mennyi minden fér bele ebbe a két szóba...öröm, bánat, szeretet, várakozás...S hányféleképpen lehet megélni ezt a napot...Gyerekként, magunk készítette ajándékkal a kezünkben, anyaként, zsebkendőt szorongatva az ünnepségen,... »

Anyós-rémálom! Avagy: sárkányok márpedig léteznek!
Az anyós téma mindig aktuális. Valaki szereti az anyósát, valaki nem. Sok történetet hallgattam végig, de most az enyémet szeretném megosztani veletek! Szomorú vagy vidám, minden lehetséges! Az enyém először szomorú, aztán vidám! »

A világ nem olyan szép!
Igen a világ nem olyan szép és jó, mint ahogyan azt a média nekünk tálalja. Intelligens mosópor, kényeztető tusfürdő, tökéletes ápolt haj, mely ellenáll esőnek, szélnek és napsütésnek... Nagyanyáinknak miért volt jó a mosószappan, az uborkapakolás és a tojássárgája? »

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.