Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
A változás szele
Sokféle cikket olvastam. Volt, amellyel egyetértettem, volt, amellyel nem, volt, amely erőt adott, és volt, amely elgondolkodtatott... Úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy a magam gondolatait és terveit összefoglaljam és megosszam veletek. »

Hogy lehet elengedni a halottunkat?
Nem tudom elengedni a mai napig sem anyukámat, aki március 15-én halt meg, egy napot töltött kórházban. Rákos volt, nem tudattuk vele, bíztam benne, hogy így nem adja majd fel olyan hamar. Másfél hónapig tartott a küzdelme, itthon akart meghalni, de sajnos nem így történt. »


Nincs Több Titok konferencia
Míg a politikusok eldöntik, hogyan akarják rendbe tenni az országot, addig tedd meg te is az első lépést, hogy a saját életedben biztosan előrébb juss, és sikeresebb, boldogabb legyél! A Nincs Több Titok konferencia és az előadók megadják ehhez a támpontot, ötletet, és az  élményt! »

Segítség! Sztereotípia lettem..
Vajon hány honfitársam kiált fel így nap mint nap, áldozatául esve az új keletű bölcsességeknek, melyek az időjárást immár unalmas témának tartva, az embereket kategorizálják meglehetősen érdekes szempontok alapján... »

Szomorú történet 1.
Ez a történet jól kezdődött, és azt hittem örökké tartani fog. De nem így lett. Pedig nagyon boldog voltam, hogy valaki engem is szeret. De a szeretet átváltozott inkább gyűlöletté, de az én oldalamról. Most leírom korai férjhez menetelem okait! »

Eddig nem hittem benne, ma mégis úgy gondolom, létezik a természetfeletti
Amikor egy családtagunktól meg kell válnunk, fekete ruhát kell öltenünk. A szomorú hírt a többi családtaggal közölni. Életem legszörnyűbb napjai. A nagymama is hitt az álmokban és a furcsa dolgokban, én is így gondolom. Ettől nem lettem se több, se kevesebb. »

Női egyenjogúság?
Diszkrimináció! Azt mondják, hogy a XXI. század elején nők és férfiak egyenlők. Ez egész biztos nem igaz. Aki ilyet állít, súlyos tévedésben van. Hol az az ombudsman, akinek a dolga lenne ezeknek az egyenlő jogoknak a vizsgálata és vajon mivel tölti drága idejét? »

Mennyit ér egy nő?
Mint zenekedvelő személy, a napokban is több dalt hallgattam a neten, és így találtam rá arra, melynek címe: Mennyit ér egy nő? Ahogy Őt hallgattam, eszembe jutott bizony, hogy: mennyit is ér egy nő? Itt van például Ő, azaz Cserháti Zsuzsa. Sajnos búcsút kellett... »

Életem az években...
Azon kezdtem el gondolkodni, hogy tudnék-e életem minden évéhez említeni egy eseményt, bármit, ami akkor történt velem. Többé-kevésbé sikerült, leírtam, hogy melyik évben milyen élményeim voltak, hogyan alakult az életem. Erről olvashatsz ebben a cikkben. »

Küzdelem
Egy pillanat emléke, ami mély nyomokat hagyott... A lelkiállapot is kellett hozzá... Nem hiszem, hogy sokan észreveszik pl. ezt az apró dolgot, ami bennem elég nagy dolgokat mozgatott meg. Ha olvasod, és esetleg hasonló lelkiállapotban vagy, talán megérted... Amit... »

❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.