Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Ölelj meg egy fát!

Mint tudjuk a fáknak gyógyító ereje van. Már ősidők óta használják terápiának. Ha fáradt vagy, lehangolt, vagy esetleg fáj valamilyen porcikád, szerelmi csalódás ért, nem kell mást tenned, mint keresni egy megfelelő élő fát és át kell ölelni, egybeolvadni-, együtt lélegezni Vele! És még pénzbe sem kerül.

A fák, mint a legtöbb növény nélkülözhetetlenek számunkra, hiszen oxigént termelnek, amit mi belélegzünk. A leveleiből akár gyógyitalokat készíthetünk.
Az ősidők óta tudják, hogy a fákban gyógyító erők rejtőznek. A fa terápia a legjobb megoldás testi illetve lelki eredetű gondokra.
Nem kell mást tenned, mint egy fához közel állsz, átöleled a bal kezed felfelé, a jobb kezed lefelé legyen, valamint a homlokod, mellkasodat és a hasadat szorítsd a fa törzséhez.
Majd fordul meg, és a fejed hátsó részét, illetve a gerincedet döntsd a fatörzsnek, kis terpeszben állva. A különböző fafajták más és más panaszokra hozhatnak enyhülést.
Íme:

1. Energiát és erőt adó TÖLGYFA.

2. Jó kedvet és kreativítást adó NYÍRFA. Megnyugszik a lelked, ha ezt fát öleled a kebledre.

3. A sok munka után érdemes hétvégén megölelni egy BÜKKFÁT, oldja a stresszt és feltölt energiával.

4. Segít erősebbé tenni a KŐRISFA.

5. Ha szerelmi csalódáson vagy túl, ha boldogtalannak érzed magad, akkor Neked a HÁRSFÁRA van szükséged.

6. Ha kavarognak benned az érzelmek, ha szorongsz, akkor neked a GESZTENYEFA tövében kell egy kis segítséget kérned a feltöltődésre.

7. Gátlásos vagy szexuális téren? Akkor a gyönyörűséges CSERESZNYEFA vár Téged.

9. Ideges vagy? Sok benned az indulat? Bármilyen furcsa is, ezen egy FŰZFA tud segíteni, elhessegeti a negatív gondolatokat és csak pozitív energiával tölt fel.

10. Belső nyugtalanság, pánik vezérel? Akkor a kanadaiak jelképének, a JUHARFÁNAK add át Magad.

Ezek után nincs más dolgunk, mint kimenni a természetbe és egybeolvadni Velük!
Ne feledd, ez a legjobb vény nélkül kapható gyógyszer! :)

Kellemes ölelgetést!
(A cikket beküldte: kiara25)Elmentél...
Általában az anyós-meny viszonyok nem problémamentesek. Én viszont nagyon, nagyon jó kapcsolatban voltam az anyósommal, egészen a 2011. január 20-án bekövetkezett haláláig. A hiányát soha nem fogom tudni feldolgozni, ezt a cikket is egy hónappal később tudtam megírni. »

Hogyan kezelik az egyes jegyek a (párkapcsolati) konfliktusokat?
Szerencsére nem vagyunk egyformák. A tizenkét jegy probléma-megoldó taktikáját fogom bemutatni, de azt tudnod kell, hogy több típusból vagyunk összegyúrva.Vannak tipikus megnyilvánulások, markáns jellemzők, amelyek a konfliktus-kezelés fő irányvonalát adja, ez a... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.