Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
Mindennapi szerepeink
Összetett lény az ember. Egyszerre tudatos és ösztönös. Különleges. Kiemelkedően képes alkalmazkodni, csak sokszor nincsenek ezzel tisztában. Kevesen érzik, milyen sokoldalú, izgalmas dolog részesei is nap mint nap. Szereplők vagyunk, mindannyian. Szereplők az... »

Egy család széthullása - Szüleim elvesztése
Szeretném megosztani veletek azt a fájdalmas történetemet, amelyben széthullott a családom. A sok nélkülözés, veszekedés, kiabálások, olykor verekedésekig fajult viták, nem egy boldog időszaka volt az életemnek, de ezek ellenére is a legfontosabb, hogy akkor is egy család voltunk. »


Elmélkedés az élet dolgairól
Minden ember életben vannak olyan időszakok, mikor sokat elmélkedik a világ dolgain. Így merült fel bennem az a gondolat is, hogy mi lett manapság a férfiakkal? »

Büszkeség és előítéletek
Egy rendkívüli fiatalember, aki a magyar sport egyik legnagyobb tehetsége. Mégis előítéletek sokaságával találkozik nap mint nap, rajta kívül álló okok miatt. Történet egy barátságról, mely megváltoztatta az életemet. »

Egyszer volt...
A Halál nem válogat, és nem kérdezi soha, mit szeretnénk: menni vagy maradni. A Halál jön, választ, s ha egyszer kiválasztott, semmit sem tehetünk. Az emberben nem marad más, csak a remény. A remény és a hit, hogy Odaát minden jobb lesz...A Halál nem válogat, és... »

Tinilányból anyává lenni és mindezt egyetlen férfi mellett…
A férfiak a középkoruk előtt elérnek egy olyan életkorba, amikor hosszú évekig nem változnak. A tinédzserkor és a fiatal felnőttkor után mikor igazán megférfiasodnak, egy jó ideig szinte kortalanul telnek náluk az évek. Nálunk, nőknél hogy van ez? »

Megemancipált világ negyven év felett
Észrevételem, és a cikkem sorai annak köszönhetőek, hogy egy kedves barátnőmmel csevegve rádöbbentem, mekkorát fordult a világ, mennyire tudunk kivetkőzni magunkból, holott hiszem, hogy az eredeti cél már rég nem az emancipációról szól, csak simán az életben... »

Egy kedves szó a depresszió ellen
Eltelt három év, amióta az első depresszióm elért, és most, hogy egy újabb ködös, nehéz időszakon vagyok túl, úgy döntöttem, leírom mindazt, amiért itt vagyok köztetek! Leírom, hogy mit jelent számomra ez a Portál. »

"Mindenkinek szüksége van egy emberre, aki meghallgatja, aki szereti."
Az én történetem az én legjobb barátomról szól, arról az emberről, aki egyedi értékekkel bír a mindennapjaimban, akire mindenben számíthatok, akivel mindent megoszthatok, a bánatom, az örömöm, a boldogságom. Pedig évekig nem is beszéltünk előtte. »

Éljünk a mának!
Életünk során mennyi időt fecsérlünk el arra, hogy a múltba révedünk, netán a jövőnket tervezgetjük. Mindeközben sokszor elfelejtjük kiélvezni a jelent. »

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.