Testünk, lelkünk dolgai

Gondolatébresztő apáknak és anyáknak
"Üres bölcsőt ringat a Hold fénye S mindig ez a mese vége Apa, mikor jössz? Fiam, mennem kell Az élet csupa kötelesség De sokat leszünk együtt még" Jelen lenni a gyermek életében..., ott lenni, amikor szükség van rád..., azt jelenti,... »

Karácsony szelleme
A karácsony talán az emberiség egyik legnagyobb ünnepe, az emberi érzelem legnagyobb kifejezésének az ünnepe, a szeretet ünnepe. A karácsony, mint bizonyság, mindig megmutatja, hogy az ember valójában miért van a földön, miért él itt, mi a célja ezen belül a... »


Luca napi jóslatok
A Luca napi székről biztosan már mindenki hallott, amely segít leleplezni a boszorkányokat. De vannak más ehhez a naphoz kapcsolódó szokások, jóslatok is, ezeket gyűjtöttük össze. »

Az élet játéka
Talán van köztetek olyan aki olvasta ezt a könyvet, sajnos már az írójára sem emlékszem, pedig gyermekkorom legemlékezetesebb könyve volt. Mondhatom azt is, hogy megváltoztatta az életemet, vagy az élethez való hozzáállásomat. »

Anyám netezik...
Az internet megszűnt a fiatalság kiváltsága lenni, már az idősebbek is elkezdhetik. És ez jó! Nagyon sokan félnek még ma is a számítógéptől ebben a korosztályban, de egy kisebb réteg vette a bátorságot és elmerült a webböngészésben! »

Gyermekbántalmazás
A gyermekbántalmazás esetei, az elkövetők típusai, terápia, statisztika. Fontos a prevenció, a megelőzés, és figyeljünk gyermekeinkre, hogy ne essenek áldozatául ezen veszélyeknek. »

Szeressük önmagunkat!
Mindennél fontosabb az egészségünk! Mert ha betegek vagyunk, akkor az senkinek sem jó. Ha fúj a szél, öltözzünk fel melegen, de ha meleg van, gondoskodjunk a megfelelő folyadék bevitelről és a hűtésünkről. Nem lehet minden kis panasszal orvoshoz szaladni, mert elhajt bennünket. »

Írisz diagnosztika
"A szem a lélek tükre"... hangzik a régi mondás. De vajon csak a lélek tükre? Bizony nem! Az írisz részletes feltérképezéséből testünk hiányosságaira, gyenge pontjaira, gyulladásos gócokra, kialakulóban lévő betegségekre, allergiára...stb. kaphatunk információt! »

A televízió és a családi élet
A mai világ egyik legfontosabb információszerzésre, szórakoztatásra és tanulásra használt eszköze a televízió. A legtöbb családban az apa csak este ér haza a munkából, az anya, miután hazaérkezik, vacsorát főz, ez alatt a gyermek megírja a házi feladatát, majd... »

A harmadik bolygó
Szeth Horus Novellái alapján átdolgozva, létrehozva, beküldve. »

Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.