Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
A psziché titkai

Milyen akar lenni a nő?
Úgy gondolom, a nőknek két csoportja van: akik már elégedettek magukkal és akik még nem. Úgy érzem, ez utóbbiak vannak többségben, és én is közéjük tartozom. De vajon milyenek akarnak lenni a nők? Kiváló családanyák? Tökéletes háziasszonyok? Csábító démonok? Netán minden egyben? »

Arma Retro
Pár sor egy adott időpontban körvonalazódott érzéseimről. Jórészt tudom, hog gyermeki felfogást tükröz az alábbi jegyzet, de lényegesen megkönnyebültem, hogy leírtam. »


Nőnek lenni!
Nőnek lenni nagyon bonyolult,nehéz és komoly feladat! Úgy gondolom nagyon sok múlik rajtunk és egyre több súly nyomja a vállunkat. Mégis hogyan lehet az ember,ha nőnek született csinos,kedves,fitt,szexi,jó anyuka,tiszta,rendes és még sorolhatnám? Te tudod a titkot? »

Az élet nevű játékról
Mióta világ a világ, keressük a válaszokat. Megfoghatóvá teszünk mindent, hogy biztonságban érezhessük magunkat. Ez nem baj, de sokszor azonban még a naplementét is matekpéldának tekintjük. De vajon milyen módszerek segíthetnek? »

A szeretet
Volt egyszer nagyon régen egy sziget, ahol emberi érzések éltek : a Vidámság, a Bánat és még sok más, így a Szeretet is . Egy napon az érzések tudomására jutott, hogy a sziget elsüllyed. Ezért valamennyien... »

Túlélni a lehetetlent
Volt egy fiú aki nagyon kíváncsi volt arra, hogy van e élet a halál után. Ő már tudja ,mi még nem. De valamit én tudok jobban nála: túlélni a lehetetlent! A történetet minden szülőnek, ajánlom akinek kamaszkorú gyermeke van. »

Test-lélek-szellem harmóniája
Mitől teljesség a teljesség? Mikor érezzük, hogy az életünk minden területén rendben vagyunk? Mikor mondjuk egyszerűen azt, hogy jó a bőrömben lenni? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ a következő sorokból... »

Egyik legfontosabb emberi kapcsolatunk: a barátság
Emberi kapcsolataink közül, normális körülmények között legszorosabb a családi kötelék. A mai rohanó világban egyre kevesebb az igaz barátság. Ha jól belegondolunk, valóban barátunk az, akiről így gondoljuk? Nézzük meg kicsit a barátság erkölcsi vonatkozásait. »

Hála
Szívünket tartsuk hálával és megbecsüléssel telve mindazért, amink van, és ne foglalkozzunk azzal, mink nincs. Úgy gondoltam, hogy létrehozok egy olyan fórumot, ahol mindenki kifejezheti mi mindenért lehet hálás az életében. Segítve ezzel, hogy mindennapjainkban... »

Halottak napja
Álljon itt egy vers emlékezésül halottainkra. »

Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.