A psziché titkai

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
Vannak kényszeres cselekvéseid, kényszeres gondolataid? 2.
Ott hagytam el múltkor, hogy átmentem a háziorvoshoz. Miközben vizsgált, beugrott, hogy nekem olyanom van, mint a Monknak. Na, akkor gyorsan megírta a beutalót az Ideggondozóba. Hazarohantam, rávetettem magam a netre, mert múltkor, mikor a paranoiát olvastam,... »

Társfüggőség - ez nem happy end - 2. rész (gyógyulóban)
Előző cikkemben azt fejtettem ki, hogyan lettem társfüggő, és hogyan derült ez ki számomra. Azóta eltelt néhány hónap, és megfogadtam: nem hagyom szétcsúszni a dolgokat. Új értelmet kapott az életem, immár egy teljes egészként, egész emberként, aki nem függ senkitől. »


Depresszió, anorexia, majd az önmegvalósítás útjára lépés
Szemben a tükörrel Én, és a tükör. Kettesben maradtunk. Hosszasan bámulom a tükörképem, miközben egy hang folyamatosan eszembe juttatja, mennyire szánalmas egy alak vagyok. – Nézd meg, ez vagy te. Semmit sem érsz, fogynod kell. Csak úgy lehetsz boldog. Én... »

Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
Kényszerbetegségem rövid története, azért, hogy segítsek olyan sorstársaimnak, akik ebben szenvednek, de nem tudnak róla. Én sem tudtam, hogy létezik ilyen betegség, pedig már 17 évesen jelentkezett nálam először, és tartott 23 éves koromig. Aztán 8 évre eltűnt,... »

Telefonos segítség
Én most egy olyan dologról akarok írni, ami már nagyon sok embernek segített, amikor egyedül maradtak a gondjaikkal. Biztosan Te is érezted már úgy, hogy nem figyel oda rád senki, hogy nincs, aki meghallgatna, aki beszélgetne veled. »

Elég már a sok rosszból!
Ebben a cikkben szeretnék bátorítást adni mindazon olvasóknak, akik hozzám hasonlóan sok rosszat megéltek már fiatal koruk ellenére! Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül, sokan küzdünk lelki sérelmekkel, sokan szenvedünk a múlt miatt... Eddig azt hittem,... »

Szerepek
Egy megállapítás szerint a szerep valamely pozíció (azaz a szociális kapcsolatokban elfoglalt hely) és az ahhoz kapcsolódó normák (adott szociális környezet értékrendjét előíró szabályok), melyek viszonylagosak, hiszen kultúrához, társadalmi környezethez kötöttek. »

Lelki béke?!
Történetem nem lesz örömteli, sem meglepő, főleg nem egyedülálló. 24 éves nő vagyok, és ahogyan mostanában még be szoktam mutatkozni: pánikbeteg. Már egy ideje keresem a lelki békémet, egyelőre sikertelenül, és igazából nem tudom, mi ennek az oka. »

Paranoia? Van kiút? Vagy végleg megbomlott az agyam?
35 éves nő vagyok... kálváriám azt hiszem gyerekkoromban kezdődött. Már akkoriban fura voltam, temetőkben töltöttem a mindennapjaimat, halottakkal beszélgettem képzeletben, de akkor ez olyan valóságosnak tűnt. Akkor élveztem, mára horrorrá vált az életem. »

Drogos a barátnőm
Drog! Emlékszem kislány koromban félve elsuttogott szót jelentett, mert az iskolában kitűnő felvilágosítást kaptunk róla, és idejekorán megtudtunk róla sok hasznos dolgot. Emlékszem dobogó szívvel fogadtam meg magamnak, hogy nem, nem soha! Szinte belém palántázták... »

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.