Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A psziché titkai

Milyen akar lenni a nő?

Úgy gondolom, a nőknek két csoportja van: akik már elégedettek magukkal és akik még nem. Úgy érzem, ez utóbbiak vannak többségben, és én is közéjük tartozom. De vajon milyenek akarnak lenni a nők? Kiváló családanyák? Tökéletes háziasszonyok? Csábító démonok? Netán minden egyben?

Az egyik menő sorozat karaktereit számba véve (a teljesség igénye nélkül) talán a következő "nőcsoportokat" különböztetném meg.
Az egyik a precíz háziasszony. A lakása ragyog, minden tökéletes benne, kitűnően főz, mindig csodásabbnál csodásabb finomságokkal várja haza a családját.
A másik, aki próbálja összhangba hozni a karriert és a gyermeknevelést. Fontos számára a munka és az abban való előmenetel, azonban ha kell, ez elé tudja helyezni a családját.
Aztán van a szexis, dögös csajszi, aki rengeteget ad a külsőségekre, vigyáz az alakjára, és bármikor képes elcsábítani a férfiakat, ha akarja.
És végül az, aki bebizonyítja, hogy az esetlenség és a tökéletlenség is lehet bájos.

Tudom, most a pozitív dolgokat emeltem ki. De meggyőződésem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek már megfordult a fejében, hogy "Igen, én ezek keveréke, jó tulajdonságaikból összegyúrt egysége szeretnék lenni!".

A legtöbb nő a lehető legtöbbet szeretné kihozni magából. Igazi otthont akar teremteni, ami csillog-villog, remekelni akar a konyhában, úgy, hogy a párja mind a tíz ujját megnyalja a főztje után. Jól akarja nevelni a gyerekeit és szeretne sok időt tölteni a családjával, kirándulni, játszani, együtt nevetni. Azonban csak akkor érzi magát teljesnek, ha a karrierjével is foglalkozik, és abban is eléri azt, amit lehet, éppen ezért arra törekszik, hogy a kettőt egyensúlyba hozza. Ugyanakkor szeretne nő, szexis nő maradni, aki ad magára, megfordulnak utána a férfiak, és újra meg újra el tudja csábítani a párját. Néha viszont szüksége van arra, hogy érezze a férfi oltalmazását, aki az esetlensége okozta vicces szerencsétlenkedésen átsegíti.

Vajon lehetséges ennyi mindent ötvözni magunkban?
Nőnek lenni nehéz, de nem lehetetlen. Talán ott kezdődik minden, hogy elfogadjuk női mivoltunkat, és nem szörnyűségnek éljük meg az ehhez fűződő dolgokat. Például ha a főzést nem kínnak, hanem a kreativitás kiélésének fogjuk fel. De ez csak egy dolog a sok közül.

Egy biztos: én, amennyire csak lehet, a tökéletességre fogok törekedni, és igyekszem összeegyeztetni mindazt, amire vágyom. És tudom, hogy sokan gondolják ugyanígy! Nőnek lenni jó - használjuk ki a lehetőségeket!
(A cikket beküldte: Berenice)Létezik teljesen új tiszta lap egy kapcsolatban?
Helyrehozhatók vajon azok a hibák, amiket az ember elkövet egy kapcsolatban, és lehet ezután tiszta lappal indulni? És honnan tudhatom, hogy ezúttal érdemes e a másik az új lehetőségre? Miért, miért nem, és hogyan bocsátunk meg másoknak? »

Miért nem értékelik a nők a "jófiúkat"?
Számos férfi ismerősömtől hallom, egy-egy csalódás, szakítás után: "A nőknek nem kell a rendes ember, csak a vagány macsókra buknak. valahogy kelendőbbek, mint a jók." Vajon miért van ez? Minden nő valójában rendes, kedves, segítőkész, megértő pasiról álmodik.... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.