Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A psziché titkai

Nőnek lenni!

Nőnek lenni nagyon bonyolult,nehéz és komoly feladat! Úgy gondolom nagyon sok múlik rajtunk és egyre több súly nyomja a vállunkat.
Mégis hogyan lehet az ember,ha nőnek született csinos,kedves,fitt,szexi,jó anyuka,tiszta,rendes és még sorolhatnám? Te tudod a titkot?


Késő este van és itt ülök a gép előtt,fáradt a testem,de a fejem tele van gondolatokkal!
Nehéz nap van ismét mögöttem és tulajdonképpen nem tudom honnan merítem sokszor az erőt ahhoz hogy végigcsináljam a napot?
Ne hidd,hogy nem tudom,mennyi nőnek van sokkal nehezebb élete,sokkal több problémája és nehezebb sorsa mint az enyém.
Tudom. . .
De! Azt mondják mindenkinek a saját problémái a legnehezebbek.
Arra gondolok,hogy amikor reggel felkelek és megetetem a kisfiamat,aztán elkezdek reggelit készíteni,elpakolni,kigondolni mi lesz az ebéd,hová kell menni bevásárolni és mit kell venni,mikor levegőzzön a kicsi,megírta-e a leckét a nagy és még sorolhatnám. . .
Tudom! Ezek apróságok,de ezekből az apróságokból áll az életünk és ilyenkor az jut az eszembe,hogy a férfiak meg . . . "ülnek mögöttünk az autóban és nyomják a gázt. . . "
Hidd el nem rossz az életem,segít a párom,figyel rám,szeretem őt stb. Mégis mindig eszembe jutnak ezek a dolgok. . .
Tudom! Nem hagyhatom el magam,mert egy nő nem teheti meg. Én azt tanultam otthon hogy egy nő adja a "tűzhely melegét". Az anyukám az apukám elé tette a megmelegített ételt és míg apu nézte a tévét anyu mosogatott és megnézte a leckénket,meg beszélgetett velünk. Idilli állapot. És tudom,nem volt rossz,vagy lusta az apám.
Tudom!
A férfiak dolgoznak és keresik a pénzt! De a nők is dolgoznak és nem csak a munkahelyükön,hanem otthon is. A férfiak pedig lazítanak mert ugye ők már elfáradtak a munkahelyükön.
Nekem sokat segítenek itthon a gyerekeim,mert így neveltem őket,segít a párom is és mégis nagyon nehéz. Mi lehet azokkal a nőkkel akiknek nincs segitségük? Vajon ők boldogok?
Tudom!
Ki kell tartanom! Mert nagyon sok minden múlik rajtunk. Azt gondolom ha mi is feladjuk a világ omlik össze!
Hidd el nem nagy szavak!
Itt ülök a gépem előtt és gondolkodom. . .
Vajon milyen titkot tudunk mi nők?
Vajon honnan van erőnk mindig,minden nap újra és újra előről kezdeni?
Én csak egyet tudok! Peti ma reggel hétkor ébredt és amikor bementem hozzá megjándékozott a mosolyával. Ilyenkor egyszerűen nem lehet nem szeretni és nem lehet haragudni,vagy fáradtnak lenni. . .
Tudom!
Szentimentális vagyok!
Lehet hogy nekem ez a titkom!
Kedves Nők! Ti mit gondoltok? Hogyan élitek túl a mindennapokat?
Itt ülök a gépem előtt és fáradt vagyok. Le kell feküdnöm,mert holnap egy új nap kezdődik és pihennem kell. . .
(A cikket beküldte: Vörös Oroszlán)Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol
Nem tudom, hogy honnan származik ez az írás, de megfogott. Különösen igaznak találom a mai világban, ahol a külsőségek egyre fontosabbak a belső értékekkel szemben. »

Kényszer vagy kapcsolat?
Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd kényszerből leszek valakivel, és szinte tönkretesszük a másik életét. Ebben a cikkben sok fájdalom íródik ki belőlem, de még több boldogság, ahogy itt ülök, és látom életem értelmét alukálni mellettem. Sok fájdalom után már... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.