A psziché titkai

A felnőttek világa
Elgondolkodtál már azon hogy mit is jelent a felnőttek világa? Hogy valójában a világunk egy rendszer, minek alárendeltjei vagyunk? Az alábbiakban olvasható a világunk igen nagy részére jellemző életvitel és gondolkodás... »

Depressziómról, nagyon őszintén
Sokat azt hiszik, hogy csak az lesz depressziós, akinek van ideje magát sajnálgatni. 14 éves voltam, amikor először éreztem úgy, nem érzem jól magam a világban. Azt hittem ebben a korban mindenki ezt éli át, de tévedtem. »


Fontossági sorrendek változása
Minden kornak megvan a maga fontossága. Az újszülöttnek az a legfontosabb, hogy táplálékhoz jusson, amint egy kicsit nő, játszani szeretne és arra kéri anyut, “vegyél nekem játékot”, azután a betűk elsajátítása, majd barátok keresése, "a kor", amikor... »

Az ember csodálatos
A mindennapi ember és a világ. Rövid leírás az emberi létről. Arról, hogy hogyan gondolkodik a mai ember, és mik lehetnek a céljai. A mai világban minden nehézséggel jár, ez kihat az emberek életére. Könnyű annak, akinek megadatik minden. Más ember teljes erővel megküzd a saját megélhetéséért. »

Mi történik velünk emberek?
Alapjába véve én optimista embernek tartom magamat. Nagyon sok negatív dolog történt az életemben, de szerencsére én tanulok a saját és mások hibáiból. Jól tudok kijönni a legrosszabb dologból is ami velem történik és még is, mostanában padlón vagyok. El vagyok... »

Optimista szemlélet
Érdekes történet a pozitív gondolkodásról. Az eset nem velem történt, de tanulságos és elgondolkodtató! Érdemes átgondolni, hogy a mai rohanó világban hagyjuk e elhatalmasodni magunkon a negatív gondolatokat. Gondolkodjunk pozitívan :) !!! »

A szél
Ez egy rövid kis novella lenne, saját, bár egy kedves ismerős verse ihlette. Szeretném, ha elolvasnátok és utána véleményt írnátok. Több hasonló, kisebb nagyobb lélegzetvételű és tartalmú novellám van még. Szeretek írni, különösen, hogy bekerültem egy... »

Az Univerzum Titka
Manapság egyre több könyvet láthatunk, ami arról ír, hogyan legyünk sikeresek, boldogok, hogyan legyünk gazdagok. Hogyan indítsunk el egy sikeres vállalkozást. A minap én is láttam egy filmet a nagy TITOKRÓL, amit most megosztok veletek. »

Mi lenne jó, avagy az evészavar másik szeme
Már oly sok publikáció született eme már túl- és félreértékelt valamint divatos témában, de nem nagyon akadtam még olyanra, ami azt taglalta volna, hogy az evészavar miről is szól valójában, s ennek tekintetében el is csúszik a hangsúly. A cikkekben... »

Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol
Nem tudom, hogy honnan származik ez az írás, de megfogott. Különösen igaznak találom a mai világban, ahol a külsőségek egyre fontosabbak a belső értékekkel szemben. »

Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.