Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A psziché titkai

Test-lélek-szellem harmóniája

Mitől teljesség a teljesség? Mikor érezzük, hogy az életünk minden területén rendben vagyunk? Mikor mondjuk egyszerűen azt, hogy jó a bőrömben lenni? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ a következő sorokból...

Fizikai testben élő lények vagyunk. Hol jókedvűek, hol morcosak, hol szomorúak, hol fáradtak. Igen, ezekkel a jelzőkkel mindannyian találkoztunk már életünk során, ha saját magunkat kellett jellemezni. Néha úgy érezzük, hogy minden rendben, máskor meg hogy semmi sem sikerül. Ez teljesen természetes így, hiszen azért élünk itt a Földön, hogy tanuljunk, tapasztaljunk, fejlődjünk. Ezeknek a feljődési folyamatoknak az eredményeképpen pozitív gondolkodású, egészséges és fejlődni vágyó emberekké válhatunk.

Mi is kell ehhez?
Természetesen a test-lélek-szellem harmóniája.

Ugye nem árulok el azzal titkot, hogy a Világegyetemben minden energiából áll? Bizony, bizony. A mi testünk is! Ezért nagyon fontos, hogy tápláljuk a testet, ezáltal fejlődik a lelkünk és a szellemünk is!

A fizikai testnek tápanyagokra van szüksége, nap mint nap. Nem szimplán ételre, hanem TÁPANYAGOKRA! Ilyenkor táplálódnak a sejtjeink és jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Elkezdődik a rezgésszint emelés. Mivel a test "jobban érzi magát", így a lélek is mosolygósabbá válik, és a tudat örömmel veszi a változást. Mivel tudatosságra törekvés a cél, így minden egyes lépésnél fel kell ismernünk, mit tettünk jól vagy rosszul a testünkkel, így tudni fogjuk saját igényeinket. (ha kell, vegyünk igénybe szakembert) Továbbá tudni fogjuk azt is, hogyan válhatunk egyre tisztábban gondolkodó, érett személyiségű lélekké.
Mindennek az alfája és omegája a harmónia megteremtése.
Ezért nagyon fontos, hogy koplalással fogyókúrákkal, hanem életmódváltással és tudatos viselkedéssel változtassunk az életünkön. Ehhez tartozik még a táplálkozáson kívül a sport, meditáció, tanulás, olvasás, személyiségfejlődés stb.
Fontos, hogy hosszútávra tervezzünk, és figyeljünk a lelkünk hagjára is! Találjunk olyan szakembert, aki hitelesen és teljesen az egyénre hangolódva juttatják el Őt a célba. Akkor megtanulunk igazán élni, és bolodgnak lenni!
Ne felejtsük el! A boldogság bennünk van! Éljünk vele!

Szeretettel: Anita
(A cikket beküldte: anita2007)Mennyire hat ki gyermekkorunk későbbi életünkre?
Gyermekkorunk, a szüleinktől kapott szeretet és gondoskodás, vagy éppen a gyermekként bennünket ért sérelmek, traumák nagyban meghatározzák későbbi életünket. Sokat olvastam erről, tanultam is róla, de nem hittem benne. Sokáig abban a hitben ringattam magam, hogy... »

Földreszállt angyalok?
Azt mondják egy bájos kisgyerekre, hogy valóságos földreszállt angyal… és ki tudja, a nyelv bölcsessége mit takar. Vannak, akik kizárólag a szigorúan vett biológiára hagyatkoznak, ha az élet indulásának csodáját vizsgálják, vannak, akik hiszik, hogy test és... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.