Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Anyám netezik...

Az internet megszűnt a fiatalság kiváltsága lenni, már az idősebbek is elkezdhetik. És ez jó! Nagyon sokan félnek még ma is a számítógéptől ebben a korosztályban, de egy kisebb réteg vette a bátorságot és elmerült a webböngészésben!

Anyám netezik.
Ennek én örülök, hiszen ne otthon üljön csak tétlenül, a virágait babrálva, hanem igenis nyisson a világ felé, utazzon el virtuálisan bárhová.

Anyám netezik.
Ezzen nincs baj, bár néha olyan oldalakra téved, hogy azonnal bezár mindent döbbenetében. Igen, kinyílt a világ a számára, de néha a világ oly részei is megmutatkoznak, amelyek nem az ő 58 éves szemeinek és lelkének való. Undorodik a porno popupoktól.

Anyám netezik.
Szuper dolog ez. Idekattint, odakattint és máris elveszett az oldalak tömkelegében. A Net számára még nem teljesen átlátható, nem tudja megítélni mi a jó és a rossz, sokszor olyan felbukkanó ablakokra is Igent nyom, amikre nem kellene és fordítva. És akkor persze csak én vagyok egyetlen mentsvára, ha a gép nem működik, mert összeszemetelte. :)

Anyám netezik.
Fent van az iwiwen, bőszen keresi régi iskolatársait, ismerőseit, szerelmeit, mindenkit, aki fellelhető a múltból. Szerencsére egyre többen ragadnak billentyűzetet és bukkannak fel a semmiből.

Anyám netezik.
Meg akarja tanulni az MSN-t. Beszélgetne emberekkel, barátnőkkel, talán még pasizhatna is. :) Hát megtanítom neki, ezen már ne múljon.

Anyám netezik.
Elkezdett internetes játékokra bukni, lehet az kvíz, vagy logikai, minden jöhet, kivéve a lövöldözős. Jól elfoglalja magát. :)

Anyám netezik.
Hétvégén meglátogattam és most először nem várt meleg ebéddel. :)))))
(A cikket beküldte: babszemkirálykisasszony)Egyszer volt...
A Halál nem válogat, és nem kérdezi soha, mit szeretnénk: menni vagy maradni. A Halál jön, választ, s ha egyszer kiválasztott, semmit sem tehetünk. Az emberben nem marad más, csak a remény. A remény és a hit, hogy Odaát minden jobb lesz...A Halál nem válogat, és... »

Méltósággal megöregedni
Vannak országok, ahol megöregedni előnyt jelent, lépést - eggyel fölfelé, a családi ranglétrán. Ahol a kort a vonások megkeményedése jelzi csupán. Mi a titok? Hogyan csinálják? Méltósággal viselni az idő nyomát, itt és most. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.