Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Írisz diagnosztika

"A szem a lélek tükre"... hangzik a régi mondás. De vajon csak a lélek tükre? Bizony nem! Az írisz részletes feltérképezéséből testünk hiányosságaira, gyenge pontjaira, gyulladásos gócokra, kialakulóban lévő betegségekre, allergiára...stb. kaphatunk információt!

Biztosan előfordult már veled, vagy családtagoddal, hogy orvosról orvosra jártatok, mert a betegséget nem tudták megállapítani, holott a probléma érezhető volt. Mit lehet ebben az esetben tenni? Az elismert természetgyógyászok, mindenféle csodaszerek kipróbálása mellett érdemes időt (és némi pénzt) szánni az írisz diagnosztikára. Ez a fajta "orvoslat" a szem szivárványhártyája alapján állít fel diagnózist egészségi állapotunkra vonatkozóan. Az egykori pásztorok a lovak, tehenek, juhok szeméből állapították meg azok betegségeit. Embereken ezt a fajta egészségfeltérképezési módszert csupán néhány évtizede használják. Az 1950-es években egy amerikai tudós kezdett el komolyabban foglalkozni a szivárványhártya jeleivel, majd kutatásait az egyre több kimutatott betegség jele által bizonyította.
Amint tükörbe nézel, és megvizsgálod az íriszt, látni fogod, hogy vannak benne kisebb-nagyobb fekete pontok, foltok, esetleg ködszerű csíkok húzódnak a szivárványhártyán. A szakember ezekből, valamint a szem környéki ráncokból, a szem alakjából, a pupilla alakváltozásából, stb. állít fel egy általános diagnózist.
A diagnosztikával rövid idő alatt, minden szokásos és hosszadalmas procedúra nélkül hozzávetőleges képet kaphatunk arról, milyen állapotban vannak belső szerveink, az ideg- és immunrendszerünk.Az íriszből kiolvashatók az öröklött tulajdonságok, az energiaszint, szerzett tulajdonságok, betegségek, melyek életünk során kialakulnak. Ugyanakkor látható, milyen szervünket távolították már el, operációs hegeink, egyes szervek gyulladásai, működészavarai, tumorai is kivehetők.
Ezt kiegészítve végezhetünk aura-vizsgálatot, ill. talpmasszázs során felállított diagnózist. A három módszer együttes hatása során szinte tökéletes biztonsággal meg tudják határozni a lappangó, vagy esetleg burjánzó betegséget.
Az írisz-diagnosztikai vizsgálattal néha olyan betegségeket is ki lehet mutatni, amelyek szokványos módszerekkel nem észlelhetők, illetve tünetmentesen zajlanak le. Néha az is megtudható, milyen kihatással vannak jelenlegi egészségi állapotunkra korábban elszenvedett betegségeink, genetikailag mire vagyunk fogékonyak, azaz milyen betegségektől kell a jövőben óvakodnunk, illetve hogyan kerülhetjük el őket. Tehát jó módszer a betegségek megelőzéséhez, az öngyógyító képesség fejlesztéséhez. Az írisz-diagnosztika képes kimutatni, hatnak-e szervezetünkre a stresszhelyzetek, a toxikus anyagok vagy a szedett gyógyszerek, egyáltalán szükséges-e gyógyszert szednünk vagy jobb, ha természetes módszerekhez fordulunk. Végül,a szivárványhártya segítségével körülbelül meghatározható, hogy meddig fogunk élni.
A vizsgálat után az írisz-diagnoszta általában rengeteg tanáccsal látja el a beteget. Szükség esetén otthoni gyógymódot ír fel neki, vagy ha valami gyanúsat talál, más szakorvoshoz utalja.
Amennyiben az írisz diagnosztikát végző szorosan együttműködik a szakorvossal, gyors és hatékony eredményeket érhetnek el a gyógyításban.
(A cikket beküldte: discoqueen)Undorító kelepce
Akaratomon kívül kerültem bele abba a förtelmes kutyaszorítóba, ami azóta is komoly fejtörést, és rengeteg aggodalmat okoz. Egyelőre csak remélni tudom, hogy sikerül belőle maradandó - lelki - károsodás nélkül kimásznom, de a módját egyelőre hiába kutatom. »

2008 legrizikósabb napjai a kínai asztrológia szerint
Az a bizonyos icurka-picurka könyv, mely minden kínai ember birtokában van, pontosan meghatározza azokat a napokat, melyek 2008-ban a legproblémásabbak lesznek... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.