Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Epilepsziás munkahelyi kálváriája

Történetem tíz évvel ezelőtti. És szeretném, ha a sorstársaim nem kerülnének ebbe a cipőbe. A diszkrimináció mindenütt jelen van és jelen lesz. Szeretnék mindenkinek segíteni, akik hasonló helyzetbe kerültek. Szerintem mindenkinek joga lenne olyan munkát végezni, amihez ért és szeret.

Tíz éve egy óvodában dolgoztam gondozónőként. Próbaidős voltam és épp az utolsó héten egyeztünk meg,hogy véglegesítenek.
Szerződés lejárta előtt két nappal nagyrohamot kaptam és elájultam. Mentőt hívták ki és beszállítottak a János kórházba. Másnap mikor bementem dolgozni közölték velem, hogy sajnos más kerül a helyemre, de nehogy azt higgyem, hogy a balesetem miatt kerestek mást. (Hazug disznók). Jobbat és tapasztaltabbat találtak.
Orvosi papírral tudtam bizonyítani, hogy dolgozhatok e munkakörben. De nem érdekelte őket. Még aznap ott maradtam (de minek) és ledolgoztam a napot.
Mikor is ebédnél a gyerekeknek! megtiltották, hogy akár szóba álljanak velem és odajöjjenek hozzám.
Tehát levontam a következtetést és azt gondoltam és gondolom ma is. Hiába teljesítettem jól, akkor se a munkám számít, hanem az, hogy mennyire vagyok egészséges.
Már az óvodában is belenevelik a gyerekekbe a diszkriminációt! Persze még mindig nincs munkám, mert a központba betették ezt az esetet! És nem tudom,hogy lehetne kitöröltetni!
Megjegyzem azóta se tudok a szakmában elhelyezkedni, az életemet teljesen tönkretették. Azóta is gondolkodom, hogy mit jelent azoknak az óvónőknek a becsületesség, az emberség. De szerintem semmit. Ők is gyarló emberek.
Én már nem haragszom rájuk, mert az ima is azt mondja, hogy "Bocsássunk meg az ellenünk vétkezőknek". De feledni nem lehet.
Sajnos már leszázalékoltak, mert rámentem teljesen.
De négy órában nem tudok elhelyezkedni, mert sehova nem kellek. Hiába van szorgalmam, kitartásom avval nem lehet érvényesülni.
(A cikket beküldte: judy47)Káosz a lélekben
Egy nap kinyitod a szemed és rájössz mindenre. A homály lehull és világos lesz minden... először örülsz, megkönnyebbülsz, majd rájössz, hogy semmi sem változott. A terhet cipeled magaddal. De meddig? Hány kilós terhet kell cipelned? Hogy tudnál megszabadulni tőle?... »

Tipikus férfi?
Gondolom más nő is tapasztalt már hasonló élményeket akkori párjával, barátjával; de érdekelne ki hogyan tud ehhez hozzáállni és érvényesülni vele, valamint mit tett annak érdekében, hogy vágyai, érzései megvalósuljanak és tovább tartsanak, mint 1 hét. Elmesélem hát, miről is lenne szó... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.