Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Hova lesznek a barátok?

Rengeteg emberrel találkozol az életed során. Vannak, akik szimpatikusak és vannak, akik unszimpatikusak. Vannak, akik komoly nyomokat hagynak az életedben és vannak, akiknek másnap a nevét sem tudod. Néha megérzed, ha ő hív, vagy ha eleged van, kinyomod a telefont. A barátságnak többféle változata van.

Sokszor nem is tudom, hogy vannak-e igaz barátok. Mert végül is ez mit jelent? Mit is jelent igazából az, hogy barátság?
Megbízol benne, megért téged, elfogad olyannak, amilyen vagy. Nem a hibáid nézi, örül, ha öröm ér, és veled együtt sír.
De a barátok néha eltűnnek és elfelejtik azt, hogy létezel. Mert valami más fontos számára.
Ez lehet egy új szerelem vagy mert egyszerűen megunt.
Megunta azt, hogy hallgassa a panaszodat vagy hogy azt ecseteled neki, megint találkoztál egy új pasival, vagy, hogy mennyire rúgtál be a múlt heti buliban, ahol ő valamiért nem lehetett ott.
Vagy egész egyszerűen felmondtál a munkahelyeden, és már megfeledkeztek rólad, pedig mindig azt mondták, hogy majd hiányozni fogsz, majd tartjuk a kapcsolatot.
De utána azt veszed észre, nem írnak neked vissza, nem jelentkeznek és lehet, pár év múlva a nevedet is elfelejtik.
Hiába szeretnéd azt, hogy ne felejtsenek el. Hiába próbálsz úgy élni, hiába próbálsz maradandót alkotni. Elfelejtenek, nem hívnak, nem keresnek. Azt hitted, tényleg jó a kapcsolat köztetek.
Közben pedig megismerkedsz új emberekkel, akikben megint megbízol.
Hisz erről van szó. Sok emberrel megismerkedsz, de csak kevés van, aki kitart melletted egy életen át.
Aki tényleg a barátod, örülsz neki, ha látod, ha felhív vagy megkeres.
Vannak olyan emberek, akikkel szeretnél megismerkedni, szeretnéd, ha jóban lennétek, ha barátok lehetnének.
Szeretnél mindent tudni róla.
Vannak olyan emberek, akik újra és újra felbukkannak az életedben.
De az már nem az igazi barátság.
Mindig azt mondják, hogy szerelmek jönnek-mennek az életükben. Hát így van ez a barátokkal is. Lehet sok olyan ember az életedben, akiknek tudod mi a kedvenc színe, vagy tudod mikor van a szülinapja, de csak kevesen vannak olyanok, akiket tényleg ismersz.
Akikkel együtt tudsz örülni, nevetni és tudod azt, hogy ha felhívod őket, akkor felveszik a telefont.
Nehéz igazi és jó barátokat találni. Talán egy kicsit olyan, mint a szerelem. Nehéz rátalálni és még nehezebb megtartani. De ha szomorú vagy, akkor tudd, hogy ki az, akit megkereshetsz.
Ki az, aki mosolyt csal az arcodra.
Mert az élet nehéz, és ha nincsenek melletted a barátaid, akkor magányos leszel és bizony az nagyon nem jó érzés.
Lehet, hogy valahol van egy másik feled a szerelemben, de a barátságban is létezhet.
Csak meg kell találni.
(A cikket beküldte: alexandracska83)Tökéletes?
A tökéletes olyan tulajdonság, ami nem létezik. Vagy az, amivel az amerikai álomfilmek főhőseit felruházzák. Mindenki esendő! Így az sem létezik, hogy valaki ne vágyjon megértőbb kapcsolatra, nagyobb fizetésre, több figyelemre (és elismerésre), vagy az álom autóra. »

Mikor született? Így hódítsd meg!
Jellemzően az azonos jelcsoportba tartozó asztrológiai jegyek szülöttei között alakulhat ki a legnagyobb valószínűséggel kölcsönös vonzalom és jó kommunikáció. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.