Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Bakancslista
Ha elérted már az öregkor határát és visszanézel, azt gondolod, "Mi értelme volt?" és nem tudod a választ. Álmodtam magamnak egy új életet, mikor a mentő sivítva, szirénázva viharzott velem a sürgősségi osztályra. »

Egy réges-régi történet
Gyerekkorom óta végig kísérte életemet ez a régi családi történet. Édesanyám féltestvére volt az érintett fél. Azt, hogy féltestvérek, nagyon sokáig nem is tudtam. Igazán szerető testvérek voltak. (Akkori szokás szerint édesanyám magázta a nővérét. Ma már azt is... »


Amikor egy "merész álom" valósággá válik...
Most ismét egy romantikus történetet szeretnék megosztani veletek az idősek otthonából. Ezúttal a főszereplő én vagyok! Volt egy titkos vágyam: a férjem közelgő születésnapjára szerettem volna egy limuzinos rövidke körutat, de azt egyedül megoldani képtelenségnek tűnt... »

Köszönöm, jól vagyok!
Legelső írásom óta nem sok idő telt el. Még mindig 21 éves vagyok, de az életem olyan fordulatot vett, amire nem számítottam. Merek, és tudok is hinni. Minden értelmet nyert. Célokat tűztem ki, és teszek is értük, hogy megvalósítsam őket. Úgy érzem, van erőm... »

Valóban nem tehetsz róla?
A "Valóban nem tehetsz róla?" című írásom a "rendőrség buliellenes spotjai" (copyright: Index internetes hírportál)néven elhíresült, pécsi bűnmegelőzési videoklipekkel kapcsolatos. A cikket azok helyett írtam, akik az inkriminált bűnmegelőzési videoklipekkel... »

Tíz másodperc!
Tíz másodperc alatt sok mindent, akár mindent elvehetnek tőled. A dolgos hétköznapjaid, ünnepeid, de akár az életed is. Aztán ígéret szép szó, de csak ha betartják. Hazugság meg csúnya. Azt mondják, mindenki azt kapja vissza a feljebbvalótól, vagy az élettől,... »

Ha túl sok teher van a válladon...
Annyira mélyponton voltam, hogy magam is megijedtem, hogy eddig eljutottam - nem tudtam semmiben sem a jót látni, mindenben azt éreztem, hogy bántanak... hogy az élet még lentebb és lentebb tapos... aztán... kaptam egy jelet.... »

Szolgálunk és Védünk
"Szolgálunk és Védünk" - így szól a szlogen, de csak ők, akik az utcát róják, tudják mit jelent e két szó. Nap nap után teszik kockára az életüket és csak a rendőr édesanyák és feleségek tudják, MINDEN megtörténhet. »

Az a régi ház
Bizonyára mindenkinek az emlékeiben van egy hely, egy érzés, néhány ember, amitől olykor akaratlanul mosolyra görbül az arcunk, legördül néhány könnycsepp, becsukott szemmel látjuk, ha nagyon ’ott vagyunk’, érezzük az illatokat, halljuk a... »

Angyali ajándék
Végigkövethettétek sokan azt, ahogy itt a Hoxán megosztottuk anno Dettinket, és Zoét már naplókon és cikkeken át. A harcot az SMA1 ellen, amit, mint mindenki eddig, lévén gyógymód nincs még, sajnos mi is elvesztettünk. Az utolsó cikkem akkor jelent meg, amikor... »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.