Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Segítsünk karácsonykor IS

Két különböző kezdeményezésre szeretném felhívni a figyelmeteket, amelyekkel könnyebbé válik a segítségnyújtás az ünnepek előtt. Ha szeretnétek a rászorulóknak tartós élelmiszert, ruhákat, játékokat eljuttatni, vegyetek részt a Mikulásgyár vagy a Cipősdoboz akciókban!


Ez a legnehezebb manapság, ugye tudod?... Hogy hiányzik - nem is a szeretet - hanem a jóság. Ha valaki jó hozzánk, hirtelen melegünk lesz. Érezted már?... Hogy átsuhan rajtad valami megnevezhetetlenül kellemes érzés. Sőt, meg is lepődsz, hogy ilyesmi van még egyáltalán. Egy jó szó, egy jó tett - és szinte megszédülsz... Érezted már?

(Müller Péter)MIT ADJUNK?

- tartós élelmiszert (száraz tésztát, lisztet, cukrot, konzerveket, stb.)
- játékokat, mesekönyveket (tisztán, sérülésmentesen)
- ruhákat, cipőket (tisztán, szakadásmentesen)

A csomagra írjuk rá a tartalmát, valamint hogy milyen korosztályba tartozó gyermeknek szánjuk.


MIT NE TEGYÜNK A CSOMAGBA?

- romlandó élelmiszert
- folyékony dolgokat, amik károsíthatják a csomagot
- törékeny dolgokat
- agresszivitást kiváltó képeket, játékokat
- koszos, szakadt ruhadarabokat
- sérült, a végletekig elhasznált játékokat
- illegális, vagy pornográf szereket, eszközöket
- alkoholt, vagy gyógyszert


HOL ADHATJUK LE A CSOMAGOT?

Már nem csak Budapesten lehet leadni a csomagokat. Bárhol is laksz, egy apró erőfeszítéssel már el tudod juttatni a szervezőkhöz, amit szeretnél.
- Mikulásgyár gyűjtőpontok
- Cipősdoboz gyűjtőpontok
A Magyar Posta a Mikulásgyár számára ingyen elviszi a dobozokat, érdeklődj a hozzád közeli postán!
(A cikket beküldte: szeretekolvasni)Az örömről
"- A családért mindent megteszünk. – mondták, és nagyon-nagyon komolyan gondolták. Valóban. Mindent meg is tettek… ami tőlük csak tellett. - No, és magatokért…? – kérdezem most magamban. – Magatokért… mit kell tennetek?" »

Kivel élek együtt és miért? Energiaváltozás a kapcsolatainkban.
Kapcsolatainkon nem csak az emberekkel való kapcsolatot értjük. Minden kapcsolatban állunk, ami környezetünkben előfordul. Ilyenek az állatok, a növények, a tárgyak, a pénzünk, a lakásunk, és ilyen Isten is. Ha energiáinkat, frekvenciánkat megváltoztatjuk,... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.