Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
Élet és elmúlás
2010. Szeptember 24. van, péntek. Elég álmosan ébredtem, a hét fáradalmai már éreztetik velem, hogy pihenni kéne. Megiszom a tejeskávém, lassan készülök. Amikor kiléptem a lépcsőházból, megborzongtam. Minden nedves, nyirkos és bár még szeptember van, alig van a... »

Anyós kontra meny történet
Párommal gyakran jártunk anyósoméhoz, szerettem is őket, mígnem aztán kimutatta az igazi arcát anyósom... Az úgy volt, hogy anyósnak vasárnap megjegyeztem, hogy jó fej a férjed, nem mondott semmit. Itt volt a baj. »


Őszi változások
Az ősz valóban a változások hónapja. Megváltozik a táj, s mellette a lelkünk és a testünk! Fáradékonyabbak, feszültebbek leszünk. Pedig az ősz csodás, felfoghatatlan folyamat, melynek minden percét élvezem! »

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek 2.
A párom soha nem szólt közbe, ha anyós pajtás bántott, csak hallgatott és véleménye sem volt soha, ő ebből kimarad, mondta mindig, azt mondta nem fog az anyjával vitatkozni én meg hunyászkodjak meg. Anyu megnyugtatott akkor, de este hét órakor azért felhívta a... »

Ősz
Úgy gondolta, ősszel fog meghalni. Ősszel akart meghalni. Már azelőtt is, hogy megtudta. Úgy képzelte, az ég színe acélszürke vagy sötétkék lesz, több napja csendesen esik majd az eső, ezért kicsit hideg és nyálkás lesz minden; kissé melankolikus, mintha lelassult... »

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
Mostanság, gondolom, mint minden embernek, jól összejöttek a dolgaim. Életem ezidáig sem volt fenékig tejfel, de most jött el az ideje, hogy ha nem lépek valószínű vége mindennek. Nem tudom elmondani senkinek, mert nincsen senki aki meghallgatna elfogytak a... »

A Titok, avagy hogy induljunk el az önismeret útján
Mindenkinek vannak vágyai, és vannak rossz dolgok is az életünkben. Tudjuk mi ezeket a dolgokat befolyásolni? Legyen szó gyermekáldásról, fogyásról vagy akár anyagi gondokról... Lássuk, mi lehet a megoldás. »

Életcél!
Kellenek a célok az életbe. Persze oda kell figyelni, hogy az a cél mi is pontosan. Nem elég tűzön-vízen át megvalósítani valamit, mert ha igazából nem a mi utunkon van, és nem saját magunkért akarjuk, hanem mert az mondták, vagy azt várják el, akkor nem fogja... »

Ébresztő, avagy fel kéne hagyni az Álomvilággal!
Elsőként talán leszögezném, senkit sem kioktatni, sem megbántani nem szeretnék, semmiképpen nem megsérteni. Úgy gondoltam viszont, megpróbálok egy kis pozitív energiát elküldeni nektek, pozitív szemléletmódot, amivel kicsit felébresztelek, hiszen én is élek és itt, ebben az országban veled! »

Létezik vajon legjobb barátnő?
Érdekes kérdés ez a mostani. Talán sokatoknak van ún. legjobb barátnője, de van akinek ilyen nincsen. Ez a cikkem, megint egy kisebb történeten alapul, sok sok belső kérdéssel, keresendő válaszokkal. »

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.