Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
Egyedül
Vannak dolgok, amiket nem lehet megbocsájtani. Vannak dolgok, amiket nem lehet elfelejteni. Mert örökre belénk vésődnek. A lelkünkbe, a szívünkbe. Mit tudunk tenni? Megtanulunk vele együtt élni, vagy megpróbáljuk magunkba eltemetni... jó mélyen. De a fájdalom örökre megmarad. »

Szegény sorból
Talán maga a cím is elárul sokat. Ez a történet egy kislányról szól, akit édesapja halála után nem szeretett senki. Egyedül maradt. Egy bánatos szív, mely az évek alatt teljesen összetört. Egy élet, mely az emberek kapzsisága (anyja) miatt veszett el. Ez a... »


Gondoljunk rájuk!
Karácsony.... Készülődünk, tervezünk. Időnket leköti a vásárlás, sütés, főzés. Teljesen elanyagiasodott a világunk. Megfeledkezünk az igazi értékekről, arról, amiről a karácsonynak igazán szólnia kellene. Közben sokszor elmegyünk amellett, amire igazán jobban figyelhetnénk. »

Azért vagy itt, hogy mindent láss!
"Azért vagy itt, hogy mindent megtanulj, hogy az égbe szállj, nehogy a porba hullj!" Ez a sor ugrott be, miközben próbáltam ráncba szedni a gondolataimat... ha elolvassátok, talán érthető lesz a miértje is! »

Az ország fája
Nagy kerekerdő mélyén éldegélt a kis fa, megbújva a nagyok árnyékában. Csendesen, eseménytelenül teltek napjai. Néha emberek jöttek, körbenézegettek, majd elmentek. Egy nap volt csak az évben, amikor megbolydult az amúgy néma táj, ilyenkor gépek zúgtak,... »

Karácsonyi ajándékozásról szólva...
Bizonyára mindenki kapott már olyan ajándékot, amely nem tetszett neki, és a fiók mélyén végezte. Nagyon nehéz meglepetést és örömet tettetni a nem tetsző ajándékok láttán, és ha nem sikerül, akkor kellemetlen helyzetbe hozzuk magunkat és az ajándékozót... »

Kis karácsony... ?
...nagy karácsony, kisült-e már a kalácsom?... Ballagtunk a hosszú soron, mindenhol más és más karácsonyi zene szólt, drága játékok, máshol csak apróságok, adok-veszek, emberek, rohanás, még neki sem vettem, még ez is hiányzik… legtöbben csak nézegetnek, visszatesznek, mást keresnek. »

Elvárások, megfelelés, tökéletesség
Életünkben folyamatosan elvárásoknak felelünk meg. Néha már észre sem veszed, annyira az életed részévé vált. Mindegy mi az, a munkád, a főzés, a gyereknevelés, a karrier. Az elvárások csak görcsössé tesznek, s a spontán cselekvést görcsös akarat váltja fel. »

Szíved melegségét változtasd kályha melegévé
Egy nagyon különleges adományozási lehetőségre szeretném felhívni a figyelmeteket. Jön a tél, már itt is van, éjszaka fagypont alá hűl a levegő. A Kelet-Európa misszió nem először szeretne segíteni rászoruló családoknak egy-egy meleget adó kályhával. »

A megrázkódtatás
A nő teljesen kétségbeesett, amikor már csak követelő-parancsoló hangnemet kapott válaszul minden jobbító-békítő törekvésére. Nem értette. Teljesen összezavarodott. Ez lenne az ő odaadó, mindentől óvó, tisztességes párja, akiért a lelkét odaadná egy szóra? Hol van... »

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2022, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.