Testünk, lelkünk dolgai

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
Küzdelem az idővel
Ma különösen megfigyeltem az embereket munkába menet és elgondolkoztam azon, hogy mennyien küzdünk azzal, hogy beérjünk időben a munkahelyre, iskolába, bárhová. Két konkrét esetet hallottam/láttam, és ezen elgondolkodtam, gondoltam megosztom. Érdekelnének a vélemények is. »

Tökéletesség kora?!
Nem tudom, hogy rajtam kívül érzi-e más fiatal nő is ezt, de azt látom, hogy túl sok az elvárás másoktól, és saját magunktól is. Tökéletes nő, szerető, feleség, anya, és dolgozzon is, meg tanuljon is, és közben maradjon a szülők kicsi lánya is. Az elmúlt években,... »


Amikor a hírnév beszél...
Ez a kis történet velem esett meg, még általános iskolás koromban. Őszintén megmondom, mély nyomot, mély sebet hagyott bennem. Sok cikkem van, aki olvasgatja őket tudja, igyekszem nem értelmetlen dolgokról írni. Nagyon jól esik kiírni magamból a bánatom, vagy... »

Elmentél...
Általában az anyós-meny viszonyok nem problémamentesek. Én viszont nagyon, nagyon jó kapcsolatban voltam az anyósommal, egészen a 2011. január 20-án bekövetkezett haláláig. A hiányát soha nem fogom tudni feldolgozni, ezt a cikket is egy hónappal később tudtam megírni. »

180 fokos fordulat - avagy kiút a züllésből
Minden tinédzsernek megvannak a maga hibái. Ez az a korszak, amikor mindenféleképpen lázadozunk szüleink által felállított szabályok ellen és néha nem érezzük, hogy hol van a határ. Én is egy tipikus lázadozó tini voltam, azonban engem már elragadott a legsúlyosabb kategória. »

Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
Ez a történet igazából akkor kezdődött, amikor megszülettem. De a mesémet nem ettől a ponttól szeretném kezdeni, bár minden ami most vagyok, azokból a történésekből tevődik össze, amiket az elmúlt 37 évben átéltem. Harminc évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy bennem... »

Apró csodák
Biztosan mindenkivel megesett már... Vagy ha nem, talán azért, mert nem figyelt eléggé... Ne csak nézz, hanem láss is! Müller Péter is átélte, néhányszor én is, és biztos vagyok benne, hogy sokan vagytok még így. Hiába az elgépiesedett világ, a közönyösség,... »

Egy áldozat vallomása
Pedofília - még a szó is ocsmány! Nem hogy az "ember(?)" akire illik… Egy olyan vallomás következik, ami 12 évet várt arra, hogy felszínre kerüljön, és csak kimondottan erős idegzetűeknek ajánlom! Már csak azért is, mert néha az igazság is van olyan ocsmány, mint akivel történik… »

Élj a mának, avagy élj boldogan!
Annyi sok külső tényező van, ami formálja életünket, de azt gondolom, mi magunk vagyunk azok, akik végül eldönthetik, hogy mennyire hagyunk behatást ezen tényezőknek, vagy tudunk-e megálljt parancsolni, hogy életünk szekere ne fusson ki lábunk alól. Hogy mit is... »

El a kezekkel a nőnapomtól!
A nőnap nagyon sokáig nem tartozott a kedvenc napjaim közé, de változik a világ… Valahogy úgy voltam a nőnappal, mint a decemberi ünnepekkel. Az év vége közeledtével mindenki megőrül egy kicsit: akadnak, akik már márciusban azon agyalnak, hol és kivel... »

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2023, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.