Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Nincs Több Titok konferencia

Nincs Több Titok konferencia Míg a politikusok eldöntik, hogyan akarják rendbe tenni az országot, addig tedd meg te is az első lépést, hogy a saját életedben biztosan előrébb juss, és sikeresebb, boldogabb legyél!
A Nincs Több Titok konferencia és az előadók megadják ehhez a támpontot, ötletet, és az  élményt!


Előadóink nem csak beszélnek a Vonzás Törvényéről, hanem sikereiken keresztül megosztják veled a Titkot, hogyan működtetheted Te is saját életedben a pozitív gondolkodás technikáit, azaz
- Hogyan építhetsz fel sikeres vállalkozást?
- Hogyan lehetsz sikeres a munkádban, hogyan építhetsz karriert?
- Hogyan szerezhetsz új barátokat?
- Hogyan teremtsd meg magad köré mindazt, amire vágysz?

El tudod képzelni azt a hatalmas erőt, amit ezer ember együttes gondolatai hoznak létre?
Gyere el, vedd kezedbe a sorsod! Meghívott előadóink elismert szakemberek, akik maguk építették fel a karrierjüket. példájukból erőt meríthetsz ahhoz, hogy a kívánságod szerinti jó irányba megváltoztasd az életedet.
A rendezvény célja, hogy vendégeink a nap végére hasznos és gyakorlatias tanácsokkal távozzanak, amit be tudnak építeni saját életükbe, és aminek segítségével, hasznosításával  jobbá tehetik életüket.

A jegy megvásárlásával 1000 forinttal támogatod a Varázstündér alapítványt. Így hozzájárulsz ahhoz, hogy az alapítvány gyermekek álmait valóra válthassa. Nézd meg Te is a csillogó szemeket!
A belépőjegy mellé kapsz egy CD-t, amely előadóink ajándékait tartalmazza. A mi meglepetésünk egyenlőre maradjon titok…

Porold le az álmaidat, mi pedig adunk erőt, lelkedést
és gyakorlati útmutatót megvalósításukhoz!
Kérd a jegye(i)det: info@nincstobbtitok.info
Nincs több titok – Kulcsátadás: 2010. Június 4., péntek, 09-18 óráig
A rendezvény helyszíne: Budapest, Lurdy Ház


Meghívott vendégeink:
L.L. Junior – műsorvezető
Vida Ági
Koródi Sándor
Vidi Rita
Bagdi BellaFőoldalunkon megismerkedhetsz előadóinkkal, akik mesélnek magukról és a munkájukról. Bátran kérdezhetsz tőlük, szólj hozzá a bemutatkozó cikkükhöz, és ha felíratkozol hírlevelünkre, további érdekességeket tudhatsz meg róluk és a rendezvényről.

Jegyek ára:
ha 2010. május 15-ig megvásárolod a jegye(i)det : 8.990 Ft
május 15-e után: 9.900 FtHa összesen 10 jegyet vesztek, akkor csak 9 jegyet kell kifizetnetek, a tizediket ajándékba küldjük!Hívd el barátaidat, családodat, ismerőseidet, szobatársaidat, kollégáidat és bárkit, akivel szívesen osztod meg azt a csodálatos érzést, amikor 1000 pozitív gondolkodó együtt hangolódik rá az energiák befogadására.
A helyszínen már csak 10.500 forintért tudsz jegyet venni, ha marad addigra…


Bővebb információért itt láthatod elérhetőségeinket:
weblap: www.nincstobbtitok.info
mobil: +36 20 2960420
e-mail: info@nincstobbtitok.info


A rendezvény meneteSzeretném a figyelmüket egy nagyon aktuális rendezvényre irányítani, melynek a neve: Nincs több titok
Egy lelkes fiatalokból álló csapat a fejébe vette, hogy segít az embereknek elérni a vágyaikat. Ehhez létrehoztak egy rendezvényt a fenti címmel. Az egy napos tréning célja, hogy a célkitűzéstől az álmaink megvalósításáig vezessenek el, mégpedig olyan előadók segítségével, akik maguk is megjárták ezt az utat. A szervezők Nógrád megyeiek, a tréning pedig Budapesten lesz, 2010. június 4-én.


9:00-kor
Koródi Sándor a helyes célkitűzésről,
a reális vágyakról tart előadást, amit gyakorlatokkal fűszerez.
10:30-kor
20p. Szünet
10:50-kor
Vidi Rita kifogást kezel és megmutatja,
hogyan "szerezzünk" időt és energiát jövőnk jobbá tételéhez.
12:05-kor
Ebédszünet 1ó.
13:05-kor
LL Junior műsorvezetőként mutatkozik be, és mesél arról, hogy egy
hátrányos helyzetű, tehetséges fiatal hogyan tart töretlenül célra
álmai megvalósításáért.
14:20-kor
20p. Szünet
14:40-kor
Sztárvendégük, Vida Ági a tőle megszokott lendülettel mutatja meg, hogyan foghatunk neki egy önálló vállalkozás létrehozásának.
15:55-kor
20p. Szünet
16:15-kor
Bagdi Bella lélekemelő dalain túl
motivációs mini tréninget tart.
17:30-kor
A részvevők átérezhetik, milyen öröm adni – minden eladott jegy árából
1000 forintot egy a gyermekek álmainak megvalósulását segítő alapítvány kap, (ráadásul a gyerekeknek szánt ajándékokat a műsor végén, a helyszínen kapják meg).
4db MSI Wind Netbook sorsolása
18:00-kor
VégeVálsággal tarkított, negatív világunkban fontos, hogy az emberek lássanak maguk előtt jó példát, követendő utat – és ehhez eszközöket is kapjanak.
(A cikket beküldte: nincstöbbtitok)


Az életenergia rövid története
A rendhagyó használati utasítás következő fejezetében röviden összefoglaljuk, hogy mi a történeti háttere a bioenergiának, vitalitásnak, mikor, kik, mire használták. Az az energia, amit vitalitásként mérünk, nagyon régóta ismert az emberiség kultúrtörténetében,... »

Online társkeresés – Flört a virtuális térben
Az internetes társkereső oldalak terjedésével egy egészen új terület nyílt meg a flörtölni és ismerkedni vágyók előtt. Bár lassan kifelé evezünk, a nyárból mégis ilyenkor nagyobb intenzitással tombolnak, azok a bizonyos hormonok és még azok is hajlamosak... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.