A psziché titkai

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Boldogság, fájdalom, pánik, depresszió és az újratervezés I.
Történetem évekkel ezelőtt kezdődik, még egészen fiatal voltam, amikor rám talált az a bizonyos nagy Ő. Hittem, bíztam újra és újra, a végtelenségig és még tovább, hogy mindent meg lehet oldani és minket egymásnak teremtett az ég. Még most is azt hiszem... Ez nem... »

Tavasz
Hallgatom, hogy a Kossava mit mesél. Ilyankor tavasszal egészen mást mond, mint télen. Most nem sír és jajgat poros padlás feljárokban, s nem nyugtalanít, mint álmatlan sötét fagyos éjszakákon. Most tavaszt hoz magával, s egy új életről mesél, reményekről egy... »


Vizsgáld felül a nézőpontodat!
Egyre többet látom magam körül, hogy mindenki csak a saját igazát fújja. Jogosan, vagy nem jogosan, egy idő után mindegy is, mert csak győzni akar. Képtelenek vagyunk bocsánatot kérni, belátni a hibáinkat és kijavítani azokat - ezzel sokszor romba döntjük... »

Tél
Sűrű köd takarja már egy ideje a tájat. Csak csend és magány. Az utcán egy macska tanácstalanul méregeti az út menti tócsákat, azon vacillál, ugorjon vagy ne ugorjon a túloldalra. Aztán mégiscsak ugrik, amikor meglát közeledni. Csöpög minden a nyirkos ködös a... »

Szenteste egyedül
Úgy néz ki, az idén úgy alakul a Szenteste, hogy teljesen egyedül leszek... A Kismenyem családjában több évtizedes szokás, hogy a Szentestét az egész - mára már népesre dagadt família - a mostanra Dédipapává avandzsálódott Családfőéknél töltik a Szentestét. »

Mi lesz Veled, Nagypapa?
A 78 éves férfi ül a számítógép előtt és összetörten, vágyakozva, szeretettel nézi a kis leányka fényképeit. A csöppség már majdnem másfél éves és az Ő első, s minden bizonnyal az utolsó unokája is. Unokája? Erre a kapcsolatra nehezen lehetne ezt mondani »

A betegségem neve: Pica
Beteg vagyok. Igen, tudom, már több mint 20 éve és csak 2 éve tudom, hogy nem vagyok egyedül és nem vagyok bolond - ezt is a tévé egyik megdöbbentő adásából. Tudom mitől, tudom miért és még sincs erőm orvoshoz fordulni. Miért? A szégyen miatt! Azért írom ezt a... »

Küzdelmeink Angyalka után
Nemrég jelent meg a cikkem Zoé elvesztéséről. Rengeteg pozitív üzenetet és hozzászólást kaptunk. Köszönöm nektek. A történet nem ért véget, a folytatást is megosztom veletek most. Hátha lesz, aki erőt tud belőle meríteni. »

"Mostoha" lányommal az élet
Ebben a cikkben szeretném leírni, hogy hogyan jutottunk a férjem lányával a lehető legjobb kapcsolathoz. Hosszú utat kellett bejárni ahhoz, hogy most bátran kijelenthessem, nekem van a leggyönyörűbb , legszerethetőbb "mostoha"lányom a Földön. »

Depressziós vagyok
Nem tudom, mit csináljak súlyos depressziómmal, honnét kérhetnék segítséget, így elmesélem a történetem. Hogyan alakult ki, hogyan küzdhetném le, szeretnék talpra állni, már a két gyermekem miatt is. Sajnos nagyon ingerlékeny vagyok velük. »

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.