Kategória: Szerelem

Ne akarj megfelelni a pasiknak!

Ez a pasi szó sem tetszik, de mivel inkább pasik vagy pacácok vannak a Férfiak helyett, ezért megteszi címnek.
Szeretnék egy pár szór írni a témával kapcsolatban, mert azt látom, hogy nagyon sok nő meg akar felelni és tökéletes szeretne lenni egy bizonyos pasi/férfi számára, de nem megy neki és ezért szenved.
Hiába is írok bármit, mindenki más és másként éli meg az érzelmeit, de talán "útmutatóul" jó lehet. :)


Az én életemben sem alakul rózsásan a helyzet, mert én is belefutottam dolgokba, de nem engedtem a 21-ből. Nem mindig jó, de a lényeg, hogy ÉN döntöttem és nem más döntött a sorsomról.
Egyetlen lényeges dolog van amit jó, ha megjegyzünk: mindenkit önmagáért szeretnek, nem azért amit csinál, nem azért amit tesz, nem a fehérneműjéért, nem az új hajáért és még csak nem is a főztjéért. Csakis önmagáért!

Ha ez nincs meg a kapcsolat elején, közepén, akkor nem lesz semmi. Lehetsz te a legodaadóbb, legcukibb és legbújósabb nő a földön, semmi a világon nem fog történni, csak az időhúzás.
Ideig óráig meg lehet valakit tartani, mert annak a pasinak az kényelmes lesz, de nem a szíve-lelke miatt marad veled!

Nagyon jó nőket látok megalázkodni, sírni, teperni olyan férfiak után, akik meg sem érdemlik őket. De még olyan nő se fusson senki után, aki nem egy világszépe.
Egyszerűen, ha az embernek nincs mása, legyen büszkesége, tartása. Ezt nem vehetik el tőled!
Nagyon sok nő akar így-úgy változni egy férfi kedvéért, mert azt hiszi, attól majd elfogadhatóbb lesz (tipikus úrinő társaságban, szakácsnő a konyhában ésatöbbi...) és akkor majd szeretni fogja őt az illető.
Nem fogja!

Nem kell semmilyennek lenni, nem kell változni, csak úgy élni, amilyen vagy.
Ha valaki nagyon akar változni ,az legyen a férfi és ne ti. Ő törje össze magát, hogy mi lesz a folytatás, ő aggódjon a jövő miatt és ő legyen tele kérdésekkel, bizonytalansággal, ha már "mindenképp" kellenek valakinek ezek az érzések.

Ez vonatkozik arra, hogy ne telefonálgasson egy nő, ne keresse magától és ha ennek ellenére valami kellemetlen történik, annak legyen dupla annyi következménye a pasi kárára.
Sajnos sok nő azt hiszi, ha egyszer ágyba bújt valakivel, aki éppen romantikus hangulatában volt, az már jelent folytatást.
Nem jelent.
De, ha még egyszer megtörténik, na az már jelent.
Nem jelent még az sem!

Ha ötször-tízszer megtörténik, de nem látod a másik szemében a szeretetet, ha nem érzed az ölelésében a megnyilvánulásaiban, akkor felesleges cirkuszolni. Még akkor is, ha együtt buliztok, vagy megbeszéltek egy következő alkalmat, vagy bármit... Amíg nem mond KONKRÉT dolgot, addig a világon semmi szemrehánynivalója nincs egy nőnek. Hiszen nem kényszerítette rá senki és a férfi sem ígérte, hogy utána elveszi feleségül...

Az nekik, hogy odabújnak egy nőhöz, bókolnak, semmit nem jelent és köze nincs az érzelmeknek. Az egy egyszerű, jó érzés nekik, de semmi több. És nem szabad elfelejteni, hogy sokkal nagyobb színészek, mint a nők! :)
Ha a kiszemelt menekülni kezd, az nem az érzelmei elől lesz, hanem amiatt a nő/lány miatt, aki félreértelmezte azt, ami valójában nekik semmi.
Ha igazán szeretnek egy nőt, az kitüntetett, mással össze nem keverhető megnyilvánulás lesz.
Abba nem lesz kavarás, sem félreértés, sem eltűnés.

Szóval sem smsben, sem emailen, sem közösségi oldalon nem kell látványosan siránkozni, hanem meg kell tartani a büszkeségünket és annyit "elvenni" valakiből, amennyit ő is belőlünk.

Nem kell olyan komolyan venni senkit és talán épp ezzel a nem görcsölni akarással hívja fel a figyelmet magára valaki. Nem mindig kifizetődő, ha kimutatjuk minden érzelmünket, mert lehet az a másik még nem tart ott szívben-lélekben (vagy egyáltalán nem is akar), de ez hamar kiderül, akkor meg minek járatnánk le magunkat? :)
Szerencsére fiatal lány korom óta átláttam ezt az egészet és nem volt lelki problémám ebből, inkább én okoztam másoknak. Szenvedést csak a saját butaságom, rossz döntéseim hoztak a fejemre, lelkemre, de legalább nem más ítélkezett felettem.
A női tartás soha nem megy ki a divatból és igaz a mondás a kevesebb néha több. Sokkal sokkal több! :)
És azt kívánom mindenkinek, hogy találja meg az Igazi, ami egyértelmű lesz, amibe nem lesznek óriás kérdőjelek. Mert a másik felünk megtalálása a legnagyobb Kincs az életben és a Szeretet!
Addig meg, ha lehet ne adjunk lovat olyanok alá, akik alá még szamár sem illik és főleg ne okozzunk "örömet" a siránkozásinkkal!
(A cikket beküldte: mi.zu)Az Uránusz a Kos jegyébe lép - milyen hatással van a párkapcsolatokra?
Ez év júniusában az Uránusz bolygó a Halak jegyéből átkel a Kosba. Mit üzen nekünk párkapcsolati szempontból ez a jelenség? Jó néhány dolgot most kell rendbe tenned, mielőtt késő lesz. Az Uránusz a függetlenség, a szabadság, a szövetség szimbóluma. Párkapcsolat... »
Nyugdíjas horoszkóp
Hogyan viselkedünk, ha túllépjük a nyugdíjkorhatárt? Megváltozunk? Maradunk ugyan olyanok? Hogyan kezeljük a korosodással együttjáró problémákat? »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.