Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Egy kis ezotéria

Angyali számok

Sokszor nem tudjuk, mi is a megoldás egy adott helyzetben. Lehet, csak körül kell néznünk és észrevenni pár hasznos jelet amit védőangyalaink kreálnak nekünk, pl. bizonyos számokat. Ahhoz, hogy értelmezhessük ezeket a számokat, jó lelkiállapotban kell lennünk. Nem árt ezért relaxálnunk és megnyílnunk a jelek felé, amiket kaphatunk. Aki elzárkózik és hitetlen, az hiába figyel, nem fog látni semmi hasznos segítséget. Tehát nem elég a figyelem, hinni kell és beengedni a pozitív energiát.

Akik szeretik a horoszkópot és többet is foglalkoznak a témával, mint hogy elolvassák a napilapokban, mire számíthatnak aznap, azoknak ajánlom figyelmébe a számmisztikát! A horoszkóp e fajtája sokkal személyre szabottabb, mint egy általánosított minden nyilasnak, mérlegnek, kosnak stb. szóló üzenet és jó tanács!

Mindenkinek van egy száma a születési évétől függően, ez majdnem olyan, mint a csillagjegyek, egy jellemzése a személyeknek! Erről pontosabban az interneten is utána olvashatsz.

Egyre többen hisznek abban, hogy valami segíti az emberek életét apró jelekben, álmokban, szófoszlányokban megmutatva, és mindig maradnak olyan emberek, akik szkeptikusak és saját magukban hisznek. De most maradjunk azoknál, akik hisznek ezekben a misztikus dolgokban!

A számok szinte a mindennapjaink szereplői, bárhol találkozhatunk vele: boltban, újságban, rendszámokban, telefonszámokban! Ez nem azt jelenti, hogy mindegyikre kell figyelni, csupán azokra, amelyek többször jelennek meg egy nap folyamán vagy egy időszakban! Természetesen érdemes a megérzésekre hivatkozni. Aki megnyílik ennek a fajta hitnek, annak nagyobb esélye van, hogy használni tudja a számokat a mindennapokban.

Ha nem vagy biztos a megérzéseidben, akkor hasznos lehet a meditáció és a relaxáció.

GYAKORLAT:
Minden nap 10 percet szánni kell a nyugalomra, a kikapcsolásra!
Félig ülő félig fekvő helyzetben lehet a legkényelmesebben elhelyezkedni, de a lényeg, hogy kényelmes legyen a testhelyzet. A gondolatok leállítására, az agy kikapcsolására, a számok vizuális elképzelése a legjobb. Lehet próbálkozni sok mindennel, mindenki tapasztalja ki magának, melyik a legegyszerűbb és legkönnyebb mód, amivel ki tud kapcsolni.
A visszaszámlálás működik általában a legjobban. Először a 3-as számot kell elképzelni majd a 2-t és végül a 1-t. Ezt követően a testre kell koncentrálni, a fejbúbtól kell lefelé haladva minden testrészt ellazítani.
Ha érezzük a teljes lazult állapotot és a pihenésre koncentrálunk, 1-2 perc után lehet álmodozni és jó dolgokat kérni! Elképzelni magunkat szituációkban, ami jó érzéssel tölt el és szeretnénk, ha valóra válna. Lehet kérni a memória, az egészség, a megérzés jobb állapotát.

Ezek után biztosabb lesz a megérzésetek és javul majd a természetes állapototok minden tekintetben. Minden a képzelőerőnkön múlik és a saját hitünkben a magunkban való hithez!
A legnehezebb dolog a világon - ezt saját tapasztalatból mondom - a magunkban való hit és életünk nyomatékos változtatása. Miért? Amikor másnak kell segítenünk, másnak adunk tanácsot, nyugodt szívvel beszélünk a változás öröméről és annak pozitív hatásáról, de megtenni azt annál nehezebb, főleg ha azt ölbe tett kézzel várjuk. Tehát figyeljünk és várjuk az apró segítséget, ami oly nagyot dobhat életünk minőségén!
(A cikket beküldte: lianela)Amit tilos a jósnak megjósolnia
Hogy mi is ez? Az élet hossza! Életünk hossza részben karmikus hozomány, de korántsem olyan erős mértékben, mint sokan gondolják... Hisz életed hosszát igen nagy részben Te magad befolyásolod! Életed milyenségével, ahogy éled az életet, ahogy ápolod fizikai és mentális éned! »

Nagymama
Mióta vissza tudok emlékezni rá, a nagymamám mindig ősz hajú volt. Ezzel az írással szeretnék tisztelettel adózni annak az asszonynak, apai nagymamámnak, aki már régen nincs köztünk, de még ma is hiányzik. Mióta vissza tudok emlékezni rá, a nagymamám mindig ősz... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.