Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: A psziché titkai

A kilencedik unoka

Életünk alkonyán sokat visszalépünk már a múltba. Mivel a jelen már nem a miénk, sőt, a jövőben már nem is gondolkodunk. Érezzük, lassan eljön az időnk és nem bánjuk annyira, hacsak nem valami nagyobb esemény történik gyermekeink életében.
A kilencedik unoka... belegondolni is jó érzéssel tölt el.
Minden új gyermek új remény.


Bár eddig szó sem esett róla, most mégis felvetődött, talán lesz még egy új kis jövevény a családban.
Nem panaszkodom, sőt, büszke vagyok, hogy nyolc unoka életében résztvehettem, csoda volt. Látni őket kicsinek és nagynak, örülni a sikereiknek, és sírni velük, ha valami nem úgy sikerült.
Minden fuvola, versmondó verseny, tornaverseny és mesemondó vetélkedő olyan ajándék a nagyszülők számára, ami semmi arannyal meg nem vásárolható.
Imádom őket tehetségesen vagy csak úgy, amiben jók, sőt lehetnek rosszak is, akkor is imádom őket.

És imádom őt, aki meg sem érkezett, egy új élet, egy újabb remény. Már hallom pici szíve dobbanását, ami elsőként jelzi: itt van közöttünk. Már mormolom az imát az egészségéért.
Na és persze édesanyjáért, a lányomért, éppúgy aggódom. De tudom, minden úgy történik, ahogy történnie kell. Egyszer már megérintette a halál szele, de mégis itt van velünk, és két kislányával várja a kistesót.

Valószínű én már nem érem meg, mire Ő megérkezik. De ott is imádkozom értük. ÉN hiszem, hogy a halál nem a végső állomás. SOKSZOR VISSZATÉRÜNK MÉG IDE, hogy tanuljunk hibáinkból.
Isten próbára tesz minket, mindaddig, amíg a lehető legjobbak nem leszünk.
Nem ölünk ártatlan gyermekeket és védtelen öregeket, nem taposunk át mindenkin csak az anyagiak miatt. Mikor végre elhisszük, van eredendő emberi jóság, és nem csak bűnre születtünk.

Ezt kívánom én a kilencedik unokámnak, növelje a jó emberek táborát a Földön, mert még nagyon ráfér.
(A cikket beküldte: joanna51)Az Univerzum Titka
Manapság egyre több könyvet láthatunk, ami arról ír, hogyan legyünk sikeresek, boldogok, hogyan legyünk gazdagok. Hogyan indítsunk el egy sikeres vállalkozást. A minap én is láttam egy filmet a nagy TITOKRÓL, amit most megosztok veletek. »

Hogyan beszélünk el egymás mellett?
Írás a "- Mi a baj? - Semmi." típusú párbeszédekről. Arról, hogy milyen okok vezetnek el idáig. Hogy mit lehet tenni ellene. Mindezeket egy konkrét példán keresztül (sajnos saját példával) mutatom be. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.