Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Nők és férfiak

Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek? Természetesen egy pasi, aki imádja! Ebben a cikkben mindent leírtam, amit a nőkről és különböző típusaikról gondolok! Vagy nincsenek is típusok? Mi kell a nőnek? Olvasd el és megtudod!

Nekem azonnal a jól ismert film jut eszembe, erről a címről. Egy igazi macsóról szól (a filmben Mel Gibson játssza), aki egy véletlen baleset következtében, olyan képességre tesz szert, hogy hallja a nők gondolatait.
Erre a férfira nagyon ráfér, hogy halljon bennünket! Ez a férfi (szerintem az életben is sok ilyen van), eddig soha nem "hallotta" meg a nőket!
De nem a filmről szeretnék írni, hanem hús-vér nőkről és a vágyaikról.
Sokféle nő létezik? Vagy csak egy? Lehet ennyire szoros kategóriákba sorolni a nőket? Én megpróbálom.
Nos van az a típus, akit csak a márkás cuccok, ékszerek, luxus nyaralások, autók, érdekelnek. Ő az önimádó.
Van a karrierista, szuper állás, vezető pozíció, hat számjegyű fizetés, nagy prémiumok, korlátlan telefon, és autó használat.
Az abszolút nő a következő, őt húsz éves kora óta a szépsége foglalkoztatja. A ráncokra botox, a mellek felfújva, a zsír leszívás, szemöldök tetoválás, műköröm, műszempilla műhaj - és kész is az abszolút gumi nő!
Az örök diák, egyetemre jár, majd különböző tanfolyamokra, nyelvet tanul, legalább kettőt egyszerre. Mindenkit kioktat, nem látja,hogy tapasztalatai csak a könyvekből vett okosságok!
Szerintem ezek a kategóriák elég szigorú sarkítások.
Nagyon remélem, hogy ennyire végletes példák nincsenek, és mi nők megtaláljuk az egyensúlyt a karrier, a szépség, a tudás és a család között. Mert mi nők képesek vagyunk rá, kutatások bizonyították mennyire alkalmassá tesz minket, erre agyunk működése.
A legvégére hagytam a számomra legszimpatikusabb női típust, aki "csak" egy rendes pasira vágyik, aki nem csalja meg a háta mögött, szereti tiszteli, a munkáját elismeri. Ez a nő nem akar mást, csak ezt a pasit, gyereket szülni, és teljesen normális nőként élni! Szerintem ez a nő, képes az egyensúly megtalálására. Mi kell a nőnek?
Ugyanaz, ami mindig is kellett:
- Egy férfi, aki a szereti a házimunkát
- Egy férfi aki megnevettet
- Egy férfi, akinek jó munkája van
- Egy férfi, aki jó szerető
- Egy férfi, aki jó barát, társ, apa

Tehát csak ennyi, és biztos, hogy vannak ilyen férfiak. Alapos kutató munkával meglelhető.
(A cikket beküldte: nagypanka)Akkor változtatok! De hogyan?
Amikor úgy érezzük, hogy nem működik a párkapcsolatunk... Mi lehet az oka? És mit tehetünk? Ezeknek a kérdéseknek járok utána ebben a cikksorozatban. A végére pedig egyértelművé válik, hogy az önismeret az alapja minden párkapcsolatnak. 3. rész »

Az Uránusz a Kos jegyébe lép - milyen hatással van a párkapcsolatokra?
Ez év júniusában az Uránusz bolygó a Halak jegyéből átkel a Kosba. Mit üzen nekünk párkapcsolati szempontból ez a jelenség? Jó néhány dolgot most kell rendbe tenned, mielőtt késő lesz. Az Uránusz a függetlenség, a szabadság, a szövetség szimbóluma. Párkapcsolat... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.