Kategória: Asztrológiai cikkek

Válassz színt a csillagjegyed szerint!

Minden csillagjegynek megvan a maga kedvező és kedvezőtlen színe. Ha jól választasz magadnak, akkor energikusabb, szebb és elégedettebb lehetsz!

Igazán előnyös az, ha olyan színekkel veszed körül magad, melyek segíthetik mindennapjaidat, s elkerülöd azokat melyek, gyengítő hatással lehetnek. rád.
Öltözködés? Lakberendezés? Haj- vagy cípőszín? Olvasd el a rád vonatkozó részeket!


Kos

A Kosok kedvenc színe: VÖRÖS. Szenvedélyessége, állandó kihíváskeresésében ez a szín sokat segíthet, hisz tele van energiával, temperamentummal és szerelemmel. Ha magabiztosnak és eltökéltnek akarsz tűnni, ezt a színt kell viselned ruházatodban, vagy lakáskiegészítőkként. Ezzel a színnel elősegíted energiaszinted emelkedését, és nagyon öntudatosnak fog látni a külvilág.
Bika

A Bika jegy szülötte szeret birtokolni, tüzeskedni, de féltékenykedni is. A hozzávaló szín: VÉRNARANCS. Nyíltságot, örömöt, optimizmust, reményeket jelez. Vágy a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultság érzésre, intellektuális élményekre. Kíváncsiság, érdeklődés, tudásszomj a jellemzői a jelenlegi állapotnak. Ez a szín képes lenyugtatni a Bika esetleges heves vérmérsékletét.

Ikrek

Ez esetben olyan színre van szükség, mely energikus, és illik a változékony hangulatvilágú Ikrekhez. Ez a NARANCS. A világos- vagy aranysárga a hit, a jóság, az intuíció, az intellektus színe. A narancssárgába hajló sárga a Nap, a melegség szimbóluma; az isteni szeretet, a bölcsesség színe. Tanuláshoz, meditációhoz kiváló!Rák

A Rák szülöttek segítő színe: SÁRGÁSNARANCS. Ez tele van a gondoskodás és az oltalmazás jellegzetességeivel.
Nyíltságot, örömöt, optimizmust, reményeket jelez. Vágy a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultság érzésre, intellektuális élményekre. Kíváncsiság, érdeklődés, tudásszomj a jellemzői a jelenlegi állapotnak.


Oroszlán

Az Oroszlán szülöttek segítő színe: SÁRGA. A nap és az életöröm színe ez, sokat segít tovább erősíteni az öntudatosságot. Kíváncsiság, érdeklődés, tudásszomj a jellemzői a jelenlegi állapotnak. Akkor viseled ezt a színt, ha valamilyen vigaszra van szükséged, el vagy keseredve, és szeretnél jobb kedvre derülni. Ez a szín mindig feldob, sőt boldoggá tesz. Felhívod környeteted figyelmét arra, hogy nyitott vagy az újdonságokra, sőt segítőkész vagy, ha hozzád fordulnak bánatukkal.

Szűz

A Szűz havának szülötte a VILÁGOSZÖLD színekben találhat igazán magára.Ez a jegy két lábbal áll a földön, igazi materialista, a további logikus gondolkodást a világoszöld sokban segítheti. A zöld szín életedben minden esetben a természethez való közeledést szimbolizálja. Gyógyító szín, aki ezzel veszi körül magát, könnyebben kilábal a szellemi és fizikai problémákból. Újjászületés és teljes megújulást is jelképez, a legjobb választás!
Mérleg

A Mérleg jegy szülötte válassza a SÖTÉT árnyalatú ZÖLD színeket. Segíthet megtalálni a harmóniát, kiegyensúlyozottságot. Az akarat rugalmasságát jelképezi. Ez lehet koncentráló, passzív, birtokló vagy megváltoztathatatlan egyaránt. Érzelmi aspektusai lehetnek a konokság, önbecsülés és magabiztosság. Ugyanakkor a bizalom és a remény színe. A fejlődés, megújulás, határozottság igényét mutatja. A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki.Skorpió

A Skorpió, válassza a KÉK szín árnyalatait, mely életvidámságot és jókedvet hoz életébe. A KÉK minden esetben a hangulatod az érzéseid mélységére utal, és érzelmi kapcsolatban van a csendességgel, nyugalommal, érzékenységgel, szeretettel és elégedettséggel. Ha kékkel veszed körül magad, ezt a színt viseled ruhaként, akkor környezeted derűsnek és nyugodtnak lát. A sötétebb variációk inkább a kényelmességről árulkodnak, a világosabbak a derűs énedet helyezik előtérbe.Nyilas

A Nyilas jegy szülötteit a KIRÁLYKÉK szín segítheti a mindennapok során. Ehhez a színhez a merészséget és a kíváncsiságot társítják. Ebből a színből tisztaság, csendesség és hűvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, a feloldódás, végtelenség érzését kelti. Betegség vagy kifáradás esetén megnő rá az igényed. Pihenésre irányuló vágyat is mutat.
Bak

A Bak jegy szülötteinek a KÉKESLILA szín lehet a legjobb választás. Hisz ez a szín a komolyságot, a tartózkodást és a hitet jelképzi. Misztikus szín, egyesíti a kék elmélyültségét és a vörös aktivitását. A személyazonosságot jelképezi, és egy misztikus kettősség jellemzi: a vágy és elképzelt dolgok megvalósulása felé tör. A mágikus eggyé olvadás és a spiritualitás vágya hajtja.Vízöntő

A Vízöntő szülötteknek a LILA áll a legjobban, bárhol legyenek is! Energiát, önbizalmat ad viselőinek. A kozmikus erőt szimbolizálja, az intuíció, az empátia színe. Elmélyültségre, elvarázsoltságra, misztikus élményekre irányuló vágyat jelez. Vágy a szerelemre. Ennek a színnek a használatával arra vágysz, hogy kitűnj a tömegből. Szeretnél más lenni, mint a többiek, el akarod kerülni az unalmat. Azt akarod közölni a külvilággal, hogy belőled csak egy van.


Halak

A Halak válasszon SÖTÉTPIROSat vagy PIROSASLILÁT. Ez abban fogja segíteni, hogy érzékeny lelked jobban bírja a mindennapi megterhelést. Célszerű akkor viselni, ha fel akarod kelteni mások figyelemét. Ez a szín (különösen, ha erős árnyalatú) hatalmas energiát ad viselőjének és az ellentétes nem figyelme felkeltésének egyik leghatékonyabb eszköze, de azért bánj óvatosan vele! Sajnos hatékonysága néha átcsaphat negatív formába, mindent lángra gyújthat, majd futótűzként terjedhet.

Megjelent partneroldalunk, az Ezoterikus.hu hozzájárulásával.


Párkapcsolati asztrológia - sorozat: mit jelent, ha...? 1. rész
Komoly gondolatok szórakoztató stílusban a párhoroszkóp rejtelmeiről. Az első részben arról lesz szó, hogy mit jelent párkapcsolati asztrológiai szempontból, ha a társad Nap jegye a tiéddel megegyezik, azaz, ha mindketten Kosok, Bikák satöbbi jegyűek vagytok. Lássuk! »

Minden okkal történik.. (1. rész)
Ha belegondolsz mindennek van oka, minden okkal történik. Megismersz valakit, hogy megismerhess mást, hogy aztán megismerj még valakit, aki által megismersz még ezer valakit. »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.