Kategória: Egy kis ezotéria

Új korszak

Nem tetszik, ami itt zajlik, ahogyan nektek sem. Már a megoldást is megtalálta rá az emberiség, csak nem tudja még, hogyan fogjon hozzá. Az embereket belülről kell megváltoztatni ahhoz, hogy lefektessék egy új (talán atlantiszi) korszak alapjait.

Jelenleg egy monetáris társadalomban élünk, ahol a pénz irányít mindent. A bankok, a multik, a politika.
Én nem haragszom ezért senkire. Azért sem, mert az emberek harácsolnak, keresztülgázolnak egymáson, hazudnak, gyilkolnak, nem figyelnek egymásra, családok mennek szét, stb. Mi mást csinálnának?
Jók - rosszak, feketék - fehérek, normálisak - háborodottak, mind egy tőről származunk. Egy dologra még mindenki emlékszik és mindennél jobban vágyik rá: TISZTELETNEK hívjátok.
Ugye-ugye milyen jó kis dolog az, hm? Ez bárkit levesz a lábáról.
Ez nem több, mint tiszta energia, amit az emberiség saját maga gerjeszt pusztán azzal, hogy figyelnek egymásra. Azt pedig mindenki nagyon szereti. Bár még nem látja senki, de mindenki érzékeli.

Amikor szerelmes vagy, akkor boldog vagy és megszűnnek a távolságok, minden rózsaszín, mindenkit szeretsz, nem fáradsz el, értékeled, ami éppen van körülötted, mindenre van időd, benne élsz a pillanatban, nem vagy beteg és még sorolhatnám. Emlékszel még ugye?
A legfontosabb mégis az, hogy csak pozitív gondolataid vannak tőle és építő hatással vagy mindenkire.
Pedig csak egy embertől kaptál figyelmet (energiát) és látod, mégis mi mindenre képes lehetsz vele és te mennyit tudsz adni ebből másoknak.

Én azt mondom, akik hatással vannak egy rosszul működő monetáris alapokon nyugvó világra, politikusok, bankárok, multicégek vezetői és a többi, kapják csak meg, amire vágynak: a bankár kapjon pénzt, a politikus hatalmat, a multi országokat, nincs jelentősége. Minden ember egy dologra vágyik: energiára, azaz tiszteletre.
Amennyiben így jut energiához az, aki hatással lehet a társadalom további alakulására, meg kell nekik adni.
Itt jelenleg a pénz az Isten, nem pedig az ember. A világot jelenleg ez mozgatja, ezért mindenki ezt keresi. Sok pénzt akar mindenki keresni nyilván, hisz az adja az energiát.
Te is tudod, mit is keres valójában itt mindenki. A másikat keresitek, a többi ember figyelmét, azokét, akikkel egy tőről fakadtok hiszen láthattad és átérezhetted az imént, hogy egy ember figyelme amit neked ad, attól mire vagy képes. És ha ezt két-háromtól kapod meg, netán még többtől vagy akár mindenkinek egy helyen van a figyelme?
Szerinted mire képes az emberiség?
Most már te is tudod, hogy az az egy nyelv a közös nevező, amitől ez az egész elindul, és oly gyorsan valósul meg, hogy észre sem veszitek!
És én azt beszélem, továbbá játszi könnyedséggel váltanánk ezt valóra veletek együtt úgy, hogy közben nem rám figyeltek, hanem arra a csodára, amit életnek hívnak.
A valódi segítségnek nincs neve, nem kötődhet egy személyhez, mert belülről fakad. Csak magadra kell, hogy figyelj és tudod, miért?
Mert ha az eddig leírtakat megértetted, akkor ezt a közös nyelvet értetted meg és most már sejted, mekkora hatalommal bírsz.
Töltsön el örömmel az, hogy premier plánból nézheted végig egy új korszak beköszöntét.
(A cikket beküldte: makara)Az elmúlás misztériuma
Csak egy búcsú. Az utolsó pillanatok. Az elmúlásról, a Halálról, kicsit másként..Úgy ahogyan Én látom. Célom a rövid kis cikkel, hogy hozzájáruljak azoknak a félelemmel teli falaknak a lerombolásához, melyek a Halált, az Elmúlást oly iszonyattal, tabuként elzárják. »

A mesével kezdődött minden...
Következő történetem kicsit a gyermekkorba visz vissza bennünket, de talán annál több köze van a valósághoz. Gyermekként még olvasni sem tudunk, de jobb esetben a szülők által, vagy kép- és hanghordozókon keresztül jutunk be a mesék csodálatos birodalmába, ahol... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.