Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Szerelem

Szerelem első látásra

Nagyon kevés ember van, aki hisz a "szerelem első látásra" dologban. Sajnos még kevesebb, aki képes egy ilyen érzés miatt kockáztatni. Szerencsére én nem tartozom ezek közé az emberek közé. Egy nyaralásom során az egész múltamat hátrahagytam. Családot, barátokat, karriert, hazát. Mindezt a szerelemért.

Páromat 2006. végén ismertem meg egy külföldi nyaralás során.
Este egy bárban kötöttem ki útitárs barátnőmmel, gondoltam szórakozok egy jót, hisz nem minden nap adatik meg, hogy a nagy világot járhassam.
Kikértem egy koktélt, miközben megpillantottam egy férfit a sarokban egyedül egy bárszéken ülve.
Hirtelen furcsa érzés töltött el. Szerelmes lettem első látásra.
Barátnőm kinevetett, és rám szólt, hogy ne éljem bele magam semmibe, hisz két hét és megyünk haza.
Én nem is közelítettem a férfi felé.
Egy mosoly után kifáradtam a helységből.
Aznap éjjel már nem tudtam aludni. Ő járt a fejemben. Másnap még jobban vágytam arra, hogy újra láthassam. Majd két nap eltelte után rávettem a barátnőm, hogy menjünk vissza abba a bárba.
Ő nem akart sehogy sem megérteni. Miért akarok oda menni, hisz nem lesz ott a kiszemelt se, és nem is tudom a nyelvet. De én akkor is mentem, persze ő velem tartott. A nagy Ő tényleg nem volt ott, de én nem adtam fel.
Vártam két óra hosszát. Majd a főnökhöz odamentem és halandzsa nyelven, de megpróbáltam megkérdezni, hogy a néhány napja magányosan ülő férfi törzsvendég-e. Erre ő mutatott a kezével és kérdezte: - Rá gondolsz?
És ő jött az ajtón befelé, pont mellém ült le.
Remegett kezem-lábam, nem akartam hinni a szememnek. A bár főnöke nagyon segítőkész volt, odament a leendő páromhoz, és elmagyarázta, hogy szeretnék vele megismerkedni. Ő azonnal mosolygott és meghívott egy koktélra. Nagyon kevés szót voltam képes megérteni, de egész éjjel volt lehetőségem gyakorolni. Megbeszéltük, hogy másnap délután találkozunk.
Igy is volt. Megmutatta az egész várost, nagyon sokat nevettünk, tanított is sok mindent. Aztán a szállásra kísért. Az ajtóban egy gyors szájra puszi elcsattant.
Később jött a jó éjszakát sms, majd a jó reggelt.
Nem bírtam magammal. Újra találkoztam vele. Már el is felejtettem, hogy én az országot akartam megismerni. Már nem is érdekelt semmi. Csak ő.
Következő találkozásunknál levitt magához.
Spagettivel várt. Vacsora után nagyon romantikus órákat töltöttünk el. Én sms-t hagyva a barátnőmnek, ott éjszakáztam a szerelmemmel.
Aztán a két hét hirtelen elszaladt. Ideje volt pakolni, és hazautazni. Igen ám, csak nem nekem. Én nagyon magamba voltam roskadva, nem akartam tenni egy tapodtat sem. A barátom írt egy hosszú sms-t, amit kéziszótár segítségével sikerült lefordítani, amiben az állt, hogy sürgősen beszélni akar velem. Nem tudtam miről van szó, de én szakítottam rá időt. Kijelentette, hogy hozzáköltözöm. Örömömben sírtam, azt hittem, viccel. De nem. Kézen fogva mentünk vissza a szállásomra, összeszedni a ruháimat és a barátnőmtől búcsút venni.
Akik akkor ezt meghallották, azok nagyon aggódtak, nem hittek abban, hogy valaha is együtt maradok a párommal. Mindenki azzal próbált lebeszélni, hogy fiatal vagyok, és ez csak egy nyári flört. Nos azóta napjaim még mindig a nyaraló városomban telnek, ugyanazzal a férfival, immáron három éve.
A három év elteltével tegnap mondtuk ki hivatalosan is a boldogító igent. Boldog vagyok vele, ugyanúgy, mint az első nap.
Boldogságom jeléül most egy kislányt hordozok a szívem alatt, akinek hamarosan életet adok.
(A cikket beküldte: Eliott)Három éve jóban és rosszban, mi már bizonyítottunk egymásnak!
Harmadik évfordulónk alkalmából írom le eddigi szerelmes történetünket, melyet sajnos rossz dolgok is átszőttek, de kitartottunk és együtt voltunk, vagyunk, leszünk egymás mellett! Beszélgetésünk 2009. végén kezdődött, majd a következő év februárjában már egy pár... »

VadászNő
Őszintén megmondom, nem könnyű nőnek lenni. Nekem nem. Óriási erő kell hozzá. A magam visszafogásához, ahhoz, hogy hagyjam, hogy a férfiak körülöttem férfiak lehessenek. Erő kell ahhoz is, hogy lelassuljak, hogy időt hagyjak, ne én legyek a gyorsabb, ne... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.