Kategória: Szerelem

Rád is vár egy komoly kapcsolat!

Rád is vár egy komoly kapcsolat! Újabb negatív élménnyel gazdagodtál a legutóbbi vakrandin? Félsz ismét kitenni magadat a visszautasításnak, a csalódásnak? Válts mielőbb taktikát, hogy olyan emberekkel teremthess kapcsolatot, akik valóban illenek hozzád!

Tudtad, hogy manapság átlagosan 5 szerelmi kapcsolatból legalább 1 az interneten keresztül indul és fejlődik? Ez arra enged következtetni, hogy néhány évtized múlva várhatóan a párkeresők legalább fele az online közeg közvetítése által találja majd meg társát. Persze a tények csak tények. Ezeken túl számos dolog motiválhat téged arra, hogy a társkeresés online formáját válaszd - ahogyan ezt manapság a legtöbb fiatal, középkorú, sőt esetenként idősebb ember is teszi.

A legkötetlenebb forma
Mielőtt azonban fejest ugranál az online társkeresésbe, mérd fel, milyen lehetőségekkel kecsegtetnek a különböző internetes társkeresők! Kutatásod során ingyenes portálokkal, illetve regisztrációs díjat, vagy üzenetküldési költséget felszámoló oldalakkal egyaránt találkozhatsz. Mindegyiknek megvan a maga előnye; te döntöd el (a saját igényeidet és pénztárcád állapotát felmérve persze), hogy melyiket választod a biztosabb „happy end”, egy komolyabb párkapcsolat reményében.

Ezek után nincs más teendőd, mint a regisztrációt megkezdeni és ismerkedni!


A számodra megfelelő embereket könnyedén kiszűrheted az általuk megadott bemutatkozók és fotók alapján (ez fordítva is igaz!). Persze arról ne feledkezz meg, hogy az online társkeresők regisztrálóinak célja egy komoly kapcsolat kialakítása. Ennek érdekében hajlamosak saját tulajdonságaik megszépítésére is (életkor, magasság). Ezeket tartsd szem előtt, valamint te se felejtsd el megadni a legfontosabb adatokat magadról - hobbi, foglalkozás -, és tölts fel legalább egy profilképet!

Ha társkeresőzöl, többé nem okozhat problémát az sem, ha mindig idő szűkében vagy. Egy randi oldalt, mint például a yourdate.hu-t bárhol, bármikor használhatsz telefonról, tabletről és laptopról is - ha éppen egy üzleti tárgyalás előtt állsz, vagy egy orvosi rendelőben várod, hogy sorra kerülj. Egy mackónadrágban ülve, a kanapédról is chatelhetsz, méghozzá kötetlenül! Ellentétben egy vakrandival, nem kell azon izgulnod, milyen ruhát vegyél fel, vagy hogyan zselézd be a hajadat.

Plusz néhány tipp a társkereséshez

Ha bizonytalan vagy az első randit illetően, kérdezd meg a barátaidat, ismerőseidet, ők hogyan készülnének fel rá, nekik milyen tapasztalataik vannak erre vonatkozóan, mi alapján választanák ki annak helyszínét! Ha inkább az interneten inspirálódnál, óvakodj az olyan cikkektől, mint pl. „Ez volt életem legrosszabb randija”, vagy „Top 10 elfuserált első randi” - ezek csak a kedvedet szeghetik ahelyett, hogy az önbizalmadat növelnék. Ahogy egy párkapcsolatban, úgy a társkeresésben is él az aranyszabály: mindig add önmagad! Ne akarj megfelelni az elvárásoknak, mutasd meg bátran az egyéniséged, és vállald fel az őszinte véleményedet! Ha nyitott vagy mások felé, könnyebben rálelhetsz életed párjára - az pedig egyáltalán nem számít, hány találkozó vezet el a Nagy Ő-ig!
(A cikket beküldte: társkereső2017)


Online társkeresés – Flört a virtuális térben
Az internetes társkereső oldalak terjedésével egy egészen új terület nyílt meg a flörtölni és ismerkedni vágyók előtt. Bár lassan kifelé evezünk, a nyárból mégis ilyenkor nagyobb intenzitással tombolnak, azok a bizonyos hormonok és még azok is hajlamosak... »

Van kiút a mélységből!
A következő cikkel erőt szeretnék adni azoknak, akik hasonlóakon mennek/mentek keresztül, vagy akik nehéz időket élnek éppen. Mindig agyalok valamin, szeretek "elutazni" a gondolataim világába, mert lefoglal. Legutóbb a sorson töprengtem. Kiszámíthatatlan, de... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.