Kategória: Asztrológiai cikkek

Párkapcsolati asztrológia - sorozat: mit jelent, ha...? 1. rész

Komoly gondolatok szórakoztató stílusban a párhoroszkóp rejtelmeiről. Az első részben arról lesz szó, hogy mit jelent párkapcsolati asztrológiai szempontból, ha a társad Nap jegye a tiéddel megegyezik, azaz, ha mindketten Kosok, Bikák satöbbi jegyűek vagytok. Lássuk!

A párkapcsolati asztrológia még a személyes horoszkóp elemzésnél is bonyolultabb dolog. Rengeteg az összefüggés, amit vizsgálni kell, néhányat a sorozat keretében szemügyre is veszünk. Most épp a Napot. Mit jelent, mire számíthattok a párkapcsolatban, ha mindkettőtök Napja ugyanabban a csillagjegyben van?

Kos Nap-Kos Nap: az asztrológia hősei, a Harcosok klubja oszlopos tagjai. Szenvedélyes, lendületes, parázsló és vitákkal terhelt a párkapcsolat. A veszekedések mindennaposak, a tányérok repkednek, majd rend lesz öt percen belül. Egy percig nem unatkoztok egymás mellett, nem kifejezetten ingerszegény a párkapcsolat. A kérdés az, hogy mennyi muníció van a viszonyban, mert két végéről égetitek a gyertyát.

Bika Nap-Bika Nap párosítás a párkapcsolati asztrológia szerint: szép, nyugodt, pihengetős kapcsolat. Sokat áldoztok a testi élvezetek oltárán, a terített asztal mellől együtt nézitek a nyugágyból a naplementét. Sok romantika, sok nyugalom. Nem túl mozgalmas, ámde nem is feszült kapcsolat. A problémák akkor jönnek, ha az egyikőtök nem keres elég pénzt. Az anyagi viszonyok bizonytalansága jócskán rányomja a bélyegét a hangulatra, ugyanis akkor érzitek a párkapcsolatot biztonságban, ha annak anyagi háttere rendben van. Egyébként is a pénzügyi kérdések adnak leginkább vitára okot: mire költsetek, mit engedhettek meg magatoknak. Ha elkezdődik köztetek a vita nagyon nehéz a kompromisszumot létrehozni, mert mindkettőtök kellően makacs ahhoz, hogy ne engedjen az igazából...Abszolút patt helyzet. Ráadásul a szakítás sem erős oldala a Bikának, tehát villámháborúra ne számítsatok.

Ikrek Nap-Ikrek Nap összeállítás: ez a párhoroszkóp a mozgalmasságról, a rengetek programról, a folytonos kommunikációról szól. Pompás a helyzet, ha mindezt sikerül együtt csinálnotok, és nem mindenki a mag ügyeit intézi, mert akkor alig találkoztok. Ti vagytok a beszélgetős páros. Nincsenek elhallgatott helyzetek, ez mindenképp előny! A hátrány viszont az, hogy olthatatlan kíváncsiságotokban a napi rutin elmarad és ebből súrlódás lehet: ki vásárol be, ki megy a gyerekért, kinek mi a programja a hétvégére... Szerencsére nagy összezördülésre nem kell számítani, arra nincs időtök. Ha végképp nem megy együtt zökkenőmentesen tudtok továbblépni. De a hétköznapok nyűge azért ott is veletek lesz...!

Rák Nap-Rák társsal: óh, hát igen. Pompás párosítás, főleg ha családot is akarnak, márpedig pont azt akarnak. Mindkét szülő gondoskodó, egymást és a gyerekeket is szépen ellátják. Semmi lángolás, semmi viaskodás. Papa, mama, gyerekek csupa szív, szeretet - amint a közismert dallam mondja. Ámde: nagy veszély, hogy mindkét fél igen sértődékeny, és nehezen bocsát meg. Sőt elengedő mennyiségű sérelem után be is gubódzik és falat húz maga köré, ebben nagyon kitartó. Ilyen esetben egy érzelmi hidegháború veszi kezdetét, aminek kezelésére kevés esély van. Mert mindkét fél érvényesíti az akaratát, ha nem is direkt, de hosszútávon biztosan.

Az Oroszlánok a párkapcsolati asztrológia olvasatában: a Király és Királyné, fenséges páros. Mindketten büszkék vagytok a társatokra (csak olyat választotok, akikre büszkék lehettek valami miatt!). Minden nagyon fejedelmi, amíg mindketten egyenlő mértékben építitek a párkapcsolatot, no meg a másik hiúságát. Minta pár lehettek így: szépek, sikeresen és gazdagok. A bajok ott kezdődnek, ha valamelyikőtök uralomra tör a másik fölött, mert akkor beindul a hatalmi játszma, és mindketten csak vesztesek lehettek. Sok ilyen kapcsolat 40 év fölött megy tönkre, mert addigra unnak rá a felek a status quo fenntartására, és keresnek olyat, akinek magától értetődő az alárendelődés. Valószínűleg ő nem Oroszlán lesz...

Szűz Nap-Szűz Nappal: hűha. Hát vagy nagyon megy nektek, vagy nagyon nem. Igazából az egyéb bolygóállásaitokon múlik, hogy meddig tart a kapcsolat. Komoly veszély, hogy mindketten maximalisták és nagyon kritikusak vagytok. Kérdés melyikőtök bírja jobban. Tilos az asztrológiában minősíteni, de kénytelen vagyok azt mondani, hogy az alázat és szolgálatkészség mértéke tarthatja csak fenn a kapcsolatot. Ha nagyon egyformák vagytok, akkor jobbak az esélyek.

Folytatom!
(A cikket beküldte: szalszil)A Hold és hatása a zodiákus jegyekre
Hold: A személyiség, az ösztönösség, a képzelet; termékenység, a szervezet mûködései. Nôknél különösen fontos, nagy behatása van a nôi szervezetre. Növekvô hold gyorsabb, elônyösebb hatásokkal jár, mint a fogyó. »

Az idő korlátai
Az idő különös részét képezi az életünknek. A legtöbb tevékenységünk megtervezésénél időpontokat határozunk meg magunknak, reggel az óránk/telefonunk is egy meghatározott időpontban csörög és ébreszt, meghatározott ideig vagyunk a munkahelyünkön, iskolában,... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.