Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Mit akarunk mi - nők?

Nemrég egy az interneten keringő, vicces kép vetette fel bennem a fenti kérdést. Már Sigmund Freud is feszegette, de nem jutott el a válaszokig - talán mert férfi volt? :) Te tudod, mit szeretnél? Elgondolkodtál már? Ülj le! Ragadt egy papírt, egy tollat és írd le! Hogy miért kell ez? Hogy tudd hová tartasz, mit szeretnél elérni. Kitűzött célok nélkül csak útmutatás nélkül bolyongunk az életünkben.

A nő azt akarja, hogy ok nélkül, "miért" nélkül szeressék: nem azért, mert szép vagy jó, vagy kedves, vagy művelt, vagy elmés, hanem azért, mert olyan, amilyen.
Henri-Frédéric Amiel


Sokan minden áldott nap beszállunk a kis mókuskerekünkbe: munkába megyünk, gyerekeket nevelünk, háztartást vezetünk, párkapcsolatban élünk, néhanap kikapcsolódunk, művelődünk és csak olykor-olykor kapjuk fel a fejünket arra, hogy eltelt egy hét, egy hónap, egy év... egy élet.
Úgy gondolom, a férfiakba több céltudatosság szorult, - bár köztünk szólva, néha nem a legfontosabb célokért teszik a legnagyobb erőfeszítéseket. Bár minket, nőket is sok hasonló általánosítás és kritika érhet – jogosan! „Átlag nő” legyen szép, legyen egy jól kereső férje, néhány jól nevelt gyereke, háza, kocsija, sikere/öröme a munkájában. Ennyi. De ez miből áll össze? Sok apró részletből, a mindennapok általános szükségleteiből és itt nem az evésről és alvásról beszélek.


Én - mint nő - ezeket akarom (nem fontossági sorrendben):

TISZTELETET
SIKERT
ROMANTIKÁT
SZERELMET
A TÖKÉLETES FÉRFIT
KOMMUNIKÁCIÓT
CSENDET
CSALÁDOT
SZEXET
IDŐT
HUMORT
KIHÍVÁST
TELJESÍTMÉNYT
FIGYELMET
ELISMERÉST
ANYAGI BIZTONSÁGOT
HÁLÁT
INSPIRÁCIÓT
EGÉSZSÉGET
BOLDOGSÁGOT
HARMÓNIÁT
BIZTONSÁGOT
VÁLTOZATOSSÁGOT
ÉRZELMESSÉGET
OBJEKTIVITÁST
BARÁTSÁGOT
SZERÉNYSÉGET
FÉNYŰZÉST
IZGALMAT
NYUGALMAT
ŐSZINTESÉGET
KULTÚRÁT
DICSÉRETET
ÉLVEZETES ÉTKEKET
ÖRÖK KARCSÚSÁGOT

Nem értem miért mondják a férfiak, hogy a nők nem tudják mit akarnak?! Látjátok, itt a lista, ennyi az egész! :)


Ti mire jutottatok a listával?
(A cikket beküldte: writingsmurf)Ha túl sok teher van a válladon...
Annyira mélyponton voltam, hogy magam is megijedtem, hogy eddig eljutottam - nem tudtam semmiben sem a jót látni, mindenben azt éreztem, hogy bántanak... hogy az élet még lentebb és lentebb tapos... aztán... kaptam egy jelet.... »

Büszkeség a szerelemben
Az elmúlt hetekben, hónapokban arra lettem figyelmes, hogy minden második, harmadik internetes fórum szinte ugyanarról a problémáról szól. Ezek mindegyike a párkapcsolat, szerelem témát érinti. Kérdezhetnétek: - Eddig nem vetted észre?! - Nem, nem vettem észre!... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.