Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Ész és értelem

Biztosan sokan lesznek majd akiknek a történetem olvasása közben egy saját emlékük elevenedik fel. Ez a történet régi és mégis mindig más valahogyan.
Tibivel 2009-ben ismerkedtem meg, egy közös barátunk által. Akkor voltam 21 éves. A kapcsolatunk barátinak indult, végül szerelem lett.


Eleinte még nem vettem komolyan, de lassan Tibi belopta magát a szívembe és fontos lett nekem. Beleszerettem. Egy tökéletes kapcsolatnak indult. Tibi ambiciózus, szerető és odaadó volt velem, nem is volt nehéz dolgom vele. Lassan kialakult bennem az az érzés, hogy igen, nekem Tibi az igazi... Életemben először láttam az életem valaki mellett. Példaképpé nőttük ki magunk a baráti társaságomban, nagyon hamar megszerette mindenki őt. Viszont az élet elég sok próbát vetett elénk.

Kapcsolatunk alatt soha nem voltunk egy városban és 2011. februárjában kapott egy nagyon jó munkalehetőséget külföldön, ami egy újabb fordulópontot jelentett a kapcsolatunkban. Először csak 6 hónapról volt szó, végül úgy alakult, hogy meghosszabbították a szerződését és tovább maradt kint. Borzasztóan nehéz volt, amikor elment, úgy éreztem, fel kell újból építenem az életem. Sok nehézségen mentem keresztül, nem kaptam normális munkahelyet és az ő hiánya is nyomasztott. Nehezen vészeltem túl nélküle a 2011-es évet.

A 2012-es év viszont pozitív változásokat hozott az életembe: sikerült stabil munkahelyet szereznem és valahogy mintha lassan azt is sikerült volna feldolgoznom, hogy Tibi nincs mellettem. Ebben nagy szerepe lehetett annak is, hogy elég sokat lógtam a barátaimmal, köztük Robival. Tény és való, hogy szuper jó bulik voltak. Piálgatások, bulizgatások és én újból 18 évesnek éreztem magam, ami részben jó volt, részben viszont úgy éreztem, csökken a felelősségtudatom és nem így kéne viselkednem 24 évesen.
Egyre inkább elhidegültem Tibitől és egyre közelebb kerültem a barátaimhoz, amiben Tibinek is megvolt a maga szerepe. Már nem írt annyit, telefonon is alig beszéltünk. Végül átléptem a saját határaimat. Egy este átjött Robi, valami filmet akartunk nézni, de az este meglepő fordulatot vett. Végül a film ment és mi csak beszélgettünk és beszélgettünk. Teljesen egymásra voltunk hangolódva... az arcunk meg egyre közelebb és közelebb került a másikéhoz és ott megtört minden... azon kaptuk magunkat, hogy szinte izzik a levegő köztünk és eszméletlenül kívánjuk a másik csókját. Mindketten tudtuk, hogy ez nem lehet és ezt kimondtuk hangosan is, de ez semmit sem változtatott az érzéseinken. Végül megpuszilta a szám... Éreztem rajta a tűzet, szinte belülről égetett, pedig csak egy szájra puszi volt. Végül megbeszéltük, hogy ezt nem csinálhatjuk és hogy ez csak egy hirtelen fellángolás lehetett. Átbeszéltük azt az estét telefonon, személyesen, hogy ez őrültség és így eltelt lassan egy hónap is, kerültük azt, hogy kettesbe legyünk.

Egy este viszont úgy alakult, hogy ketten maradtunk és ott már nem volt visszaút, egymásnak estünk, életemben nem kívántam úgy még senki csókját, ahogy azon az éjjelen az övét, szinte szikrázott a levegő köztünk és itt elindult a lavina... Eleinte senki nem tudott rólunk, csak titokban találkoztunk, végül megtudták a barátaink. Én egyre jobban belebonyolódtam a vele való kapcsolatba, miközben Tibinek voltam a barátnője. Számtalanszor megpróbáltam szakítani vele, de ez mindig csak 1-2 hétig tartott ki, ahogy megláttuk egymást már nem érdekelt semmi. Nagyon jól éreztem magam Robival, de lassan úgy éreztem, hogy ketté szakadok a két férfi szerelme között. Mindkettő egyre többet akart tőlem, bár Tibivel csak 2 havonta találkoztam. Végül nem bírtam tovább a hazudozást és bevallottam mindent Tibinek. Tudtam, hogy ez veszélyezteti Tibivel a kapcsolatomat, de ő meglepő módon reagált. Elmondta, hogy ő is legalább annyira hibás, mint én és hogy ő azt akarja, hogy adjunk még egy esélyt magunknak és kezdjük újra. Megkért, hogy költözzek ki hozzá... Eközben Robi is azt kérte, hogy költözzünk össze... Nekem meg gőzöm sincs, hogy mit tegyek. Mindkettőt szeretem, de másképpen. Tibit visszafogott, nyugodt, biztos szerelemmel, Robit mindent felőrlő, féktelen szerelemmel. Ugyanakkor hozzá kell tennem, hogy Robi 3 évvel fiatalabb, mint én és nem tudom mennyire lehetek biztos az ő érzéseiben, annak ellenére, hogy lassan 10 hónapja vár az én döntésemre, anélkül, hogy más lánnyal lett volna. Tibi szerelmét sokkal biztosabbnak látom, neki stabil munkahelye van, megfontolt és ambiciózus, Robi ezzel szemben csak most nyitogatja a szárnyait... Egyszerűen nem tudom melyik a helyes döntés és ez minden energiám felőrli...
(A cikket beküldte: Jennifer87)Téged elengedni
Nem egyszerű feladat. Már most is nagyon sok idő telt el és még mindig fogva tartasz. Nem borulok ki, nem hívlak nem kereslek jogom se lenne hozzá, mert "én akartam" a szakítást nemegyszer. Valahogy éreztem, hogy nem lenne jó, hogy nagyot koppannánk a... »

Erőszakos valóság
A szexuális zaklatás komoly téma, ezt mindenki tudja. Milliónyi rémes emlék, a folyamatosan kínzó fájdalom, amit akkor éreztél, mikor hozzád ért. De vajon az érintetlen emberek is tisztában vannak azzal, hogy mekkora nyomást jelent az áldozat számára mindez? Hogy... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.