Kategória: Egy kis ezotéria

Elgondolkodtató álmok...

Minden ember szokott álmodni, ezért gondoltam azt, hogy ez a témakör sokak fantáziáját megmozgathatja. Két álmomról írtam bővebben, amik eléggé érdekesek számomra. Ha kicsit sajátos módon is, de megpróbáltam leírni gondolataimat egy cikk formájában nektek. Íme a végeredmény.

Szokatlan módon két idézettel kezdeném a bejegyzést, egyszerűen nem hagyhattam ki őket.

„Az álmok nem olyan kellemesek, ha az ember tudja, hogy soha nem válhatnak valóra.” Ann Brashares

„Félek, hogyha megvalósítanám az álmomat, már nem lenne miért élnem. (...) Félek a nagy csalódástól, és inkább csak álmodom az egészről.” Paulo Coelho

Az álom lelkileg tönkretesz minket, vagy segít a jövőnk alakításában? Rengeteg embert érdekel az álomvilág, amiben minden éjjel részt vesz akarata ellenére is. Nagyon nehéz megfogni ezt a dolgot, mert minden ember másról álmodik.
Viszont az érzés, amit az álmok után érzünk, az bizony közös lehet. No persze, ha rémálmunk van, akkor rossz kedvvel ébredünk fel, viszont, ha kellemes volt az álom, akkor jó érzéssel és nyugodtan ébredhetünk.

Sokszor olyan dolgokat álmodunk, ami nem fog soha megtörténni a valóságban még, ha nagyon is szeretnénk. A legtöbb álmunknak van „mondanivalója”, de ezt mindig saját magunknak kell eldönteni, hogy mit szeretne üzenni nekünk. Hiszen minden álmunknak van jelentése csak rá kell jönnünk, hogy mi is az.
Az agyunk megpróbál előregondolni olyan dolgokat, amiket egyszerűen nem is lehet, de ettől szép ez az egész. Gyakran van, hogy visszatérnek bizonyos motívumok, emberek, helyszínek az álmainkban. Ezek az úgynevezett ismétlődő ciklusok, amikor is bizonyos időközönként előjönnek ugyanazok a témák.

Most egy kicsit saját magamról írnék, ugyanis elég érdekes dolgokat tudok álmodni. Történt egyszer, hogy mentem valahol és olyan érzésem támadt, mintha már jártam volna azon a helyen, de nem értettem egyszerűen ezt az érzést. Majd egyszer csak beugrott egy álombéli kép és egészen különleges módon tudtam, hogy én voltam már itt, még hozzá az egyik álmom színhelye volt.
Arra nem emlékeztem, hogy mi volt az álomnak a témája, de a helyszín megmaradt az emlékezetemben. Erre nem tudom, mi lehet a hivatalos magyarázat, de eléggé misztikusnak tartottam ezt. Igazából az ebben a megdöbbentő, hogy előre megálmodtam azt a helyet, ahol még életemben nem jártam.

Egy nemrég megálmodott kis történetem pedig arról szólt, hogy egy ismeretlen lánnyal hozott össze a „sors” és szerelmespárként voltunk jelen az álomban. Persze, mint minden álomban, ebben is voltak keszekusza dolgok, amiket nem értettem, de sebaj. Miután felébredtem egy bizonyos név járt a fejemben, méghozzá annak a lánynak a neve, akivel álmodtam... ráadásul a teljes nevére emlékeztem. Utána azon gondolkodtam, hogy lehet nem is említette a nevét, de mégis ébredés után ez az egy név járt a fejemben. Ezeken az álmokon hosszasan lehetne elmélkedni, de mindig jön a következő és így felesleges.

Összegzésképp annyit elmondhatok, hogy az álmok biztos, hogy valamit akarnak jelezni vagy éppen ösztönözni minket a céljaink elérésében. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy miután túl van egy számára furcsa álmon próbálja meg értelmezni, hogy mi is volt az üzenete, hiszen az álmaink olykor bizony segítenek a jövendőbeli teendőink alakításában.

Befejezésképp egy saját idézetet osztanék meg veletek:

„Az álmaid felkínálják a lehetőséget a változásra…”
(A cikket beküldte: Tomi9046)Kivel élek együtt és miért? Energiaváltozás a kapcsolatainkban.
Kapcsolatainkon nem csak az emberekkel való kapcsolatot értjük. Minden kapcsolatban állunk, ami környezetünkben előfordul. Ilyenek az állatok, a növények, a tárgyak, a pénzünk, a lakásunk, és ilyen Isten is. Ha energiáinkat, frekvenciánkat megváltoztatjuk,... »

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek 2.
A párom soha nem szólt közbe, ha anyós pajtás bántott, csak hallgatott és véleménye sem volt soha, ő ebből kimarad, mondta mindig, azt mondta nem fog az anyjával vitatkozni én meg hunyászkodjak meg. Anyu megnyugtatott akkor, de este hét órakor azért felhívta a... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.