Kategória: Egy kis ezotéria

Amit tilos a jósnak megjósolnia

Hogy mi is ez? Az élet hossza! Életünk hossza részben karmikus hozomány, de korántsem olyan erős mértékben, mint sokan gondolják...
Hisz életed hosszát igen nagy részben Te magad befolyásolod! Életed milyenségével, ahogy éled az életet, ahogy ápolod fizikai és mentális éned!


Szigorúan tilos bárki számára életkort „jósolgatni”, hisz ezzel egy programot gyártunk számára, így a jóslás pillanatától számítva e szerint fog élni, cselekedni, sőt gondolkodni is, - s végül ez egy önbeteljesítő programmá válik. Az élet hosszát az életben történő dolgok és cselekedetek befolyásolják, - ezek nagy része előre nem látható körülményen múlik!

Miért nem jóslunk életkort?

Fizikai és mentális énünk erős kölcsönhatásban vannak egymással. Egy huzamosabb ideig tartó pszichés megterhelés komoly hatással lehet gondolkodásmódunkra, és ez befolyásolni fogja érzelmi reakciónkat. Ezek negatívan hatnak a cselekedeteinkre, kommunikációnkra, melynek következtében például erősen romolhatnak emberi kapcsolataink. Dominószerűen nem csak az előbb említett emberi kapcsolatokban, hanem minden egyéb szinten kárát látjuk.

Egy teljes körű asztrológiai vagy sorselemzés során általában azt tapasztaljuk, hogy a legnagyobb hiba abban rejlik, hogy saját magunkat sem ismerjük kellőképpen, s ez az önismereti hiány igen súlyos, egyben akár káros következményekkel járhat, sőt néha az idő előtti halálhoz is vezethet.

Rendszerint – nagy százalékban – sem karmikusan, sem genetikailag nem hozzuk magunkkal a veszélyeztetettséget a korai halálra. Csupán tisztában kell lennünk a korlátainkkal, a határainkkal, hogy meddig mehetünk el...

Például: számos sportoló lelte halálát mostanában fiatalon. Miért? Bizony az okot nem feltétlenül tiltott szerek használatában kell keresnünk… Egyszerűen csak nem vettek tudomást a határokról, és a halálba hajtották magukat a túlzott edzésekkel, a becsvággyal, és a magasra tett mércékkel.

Ha elveszítjük kiegyensúlyozottságunkat, huzamosabb időre elkerül bennünket a harmónia, labilissá válik egyensúlyunk, - és nem teszünk ellene semmit, annak az az eredménye, hogy szellemi szintünkön teljes káosz keletkezhet. Gondolkodásunk megváltozik, gyorsabban fáradunk, csökken felfogóképességünk, romlik memóriánk, s ez fokozódik, fokozódik, fokozódik… A fokozatok során egyre több a negatív reakciónk, egyre rosszabbul érezzük magunkat a bőrünkben, mely összességében komoly megterhelést ró idegrendszerünkre, pszichés állapotunkra, mely szép lassan a testi szinten is megjelenik.
A leggyakoribb hiba az, hogy beletörődünk a labilis állapotba, majd ebből kivétel nélkül betegség keletkezik.

Bizony ez esetben sem hibáztathatjuk a „sorsunkat”, kizárólag csak önmagunkat! Hisz nem tettünk semmit a lejtőn történő lecsúszás ellen, hagytuk, hogy az ár magával sodorjon…

Épp ezért nem célszerű a jóst vagy asztrológust megkérdezni arról: meddig fogok élni? Hisz neked magadnak kell felismerned azt, hogy saját életeddel kapcsolatban Te vagy felelős.

Az egyetlen észszerű dolog az, ha nem másokat hibáztatsz önmagad helyett! Ez lehet életed legnagyobb fejlődése! Hisz egyéni felelősségvállalásod, azaz gondolataid, szavaid, cselekedeteid vezettek jelenlegi helyzetedhez, semmi nem történhet veled, ha nem adod hozzá a beleegyezésed, vagy nem adtál okot rá a múltadban.

Megjelent partneroldalunk, az Ezoterikus.hu hozzájárulásával.


Vipassana meditáció abszolút kezdőknek
Ezt a cikket egyfajta „gyorstalpalónak” szánom mindazoknak, akik szeretnének megismerkedni ezzel a meditációs formával és szeretnék „alapszinten” kipróbálni több tízoldalas írások vagy éppen teljes könyvek elolvasása, illetve többnapos... »

Barátságból szerelem
Nem hittem volna, hogy létezik ilyen... sosem hittem abban, hogy barátságnak induló kapcsolat átfordulhat szerelembe, nem hittem abban, hogy sorsom jobbra fordulhat, vagy az életemben megjelenhet egyszer a boldogság, pláne ekkora erővel... és még sorolhatnám azt,... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.