Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Bakancslista - avagy ami nem maradhat ki az életemből!!!

Gondoltam egy szép napon, hogy én is írok egy bakancslistát, ha már a környezetemben elég sokan vezetnek ilyet... Eleinte hülyeségnek tartottam, hogy leírom, hogy mit szeretnék megcsinálni, mielőtt feldobom a bakancsot, de amikor az első pipát beletettem ma, hihetetlen érzés töltött el...

Igen, ma végre sikerült egy pipát beletennem a füzetbe. Nagyon boldog vagyok, ha nem lenne a fülem, akkor körbeérne a mosoly, ami most rajtam van.

Még nem láttam a filmet, de ma meg fogom nézni.

Bakancslista az, amikor összeírod, hogy mit szeretnél megtenni mielőtt meghalsz. Furán hangzott nekem is először, de aztán rájöttem a mai nap folyamán, hogy nem furcsa, nem hülyeség!

Engem a mai pipa motivál, hogy az összeset ki tudjam pipálni. Jó érzés az, amikor eléred azt, amit elterveztél, leírtál, akartál.

Többet ért ez a pipa nekem, mint bármennyi pénz vagy akármi, sokkal boldogabbá tett.

Megtanít a bakancslista arra, hogy éljünk, amíg lehet, ne hagyjunk ki semmit és ne is tegyünk olyat, amit később megbánnánk, használjuk ki az időt, amink van, hiszen az nem sok.

Gyűjtök célokat, a vágyak csiholják a szikrát... És még többet el akarok érni, írtam azóta még bele! Lehet, hogy hosszú a lista, de megéri.

Van benne:
- pasi
- őrültségek
- utazás
- kinézet
- karrier
- esküvő, gyerek

Az a jó, hogy bármit bele lehet írni és senki se tudja, hogy mi van benne, csak Te meg a füzet! :)

Kíváncsi lennék, hogy mennyi embernek van ilyen listája és milyen boldogok amikor odateszik azt a bizonyos pipát :)

És egy szép idézet a filmből:

"A lelkészem azt szokta mondani, az életünk olyan, mint a patakok: mind ugyanabba a folyóba folyik, bármilyen mennyország áll is előttünk a ködben a vízesések alatt. Drága barátom, csukd be a szemed, és engedd, hogy a víz hazavigyen!"
(A cikket beküldte: Enéh1)Mit álmodtál és mit jelent?
Minél világosabban emlékszünk az álmunkra, annál jobban értelmezhetjük. Ámde az álomképek gyorsan elröppennek a tudatos emlékezetből. Tartsunk ágyunk mellett papírt és ceruzát, és felébredéskor azonnal írjuk le, mit álmodtunk, nehogy elfelejtsünk belőle fontos... »

Páros magány
Cikk arról, amikor az életednél is jobban szeretsz valakit, akiről tudod, hogy becsap, vagy csak minden körülmény ellene van... és létezik az exekkel barátság szakítás után... És vajon az exek is tudják, hogy ez csak barátság? »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.