Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Bakancslista - avagy ami nem maradhat ki az életemből!!!

Gondoltam egy szép napon, hogy én is írok egy bakancslistát, ha már a környezetemben elég sokan vezetnek ilyet... Eleinte hülyeségnek tartottam, hogy leírom, hogy mit szeretnék megcsinálni, mielőtt feldobom a bakancsot, de amikor az első pipát beletettem ma, hihetetlen érzés töltött el...

Igen, ma végre sikerült egy pipát beletennem a füzetbe. Nagyon boldog vagyok, ha nem lenne a fülem, akkor körbeérne a mosoly, ami most rajtam van.

Még nem láttam a filmet, de ma meg fogom nézni.

Bakancslista az, amikor összeírod, hogy mit szeretnél megtenni mielőtt meghalsz. Furán hangzott nekem is először, de aztán rájöttem a mai nap folyamán, hogy nem furcsa, nem hülyeség!

Engem a mai pipa motivál, hogy az összeset ki tudjam pipálni. Jó érzés az, amikor eléred azt, amit elterveztél, leírtál, akartál.

Többet ért ez a pipa nekem, mint bármennyi pénz vagy akármi, sokkal boldogabbá tett.

Megtanít a bakancslista arra, hogy éljünk, amíg lehet, ne hagyjunk ki semmit és ne is tegyünk olyat, amit később megbánnánk, használjuk ki az időt, amink van, hiszen az nem sok.

Gyűjtök célokat, a vágyak csiholják a szikrát... És még többet el akarok érni, írtam azóta még bele! Lehet, hogy hosszú a lista, de megéri.

Van benne:
- pasi
- őrültségek
- utazás
- kinézet
- karrier
- esküvő, gyerek

Az a jó, hogy bármit bele lehet írni és senki se tudja, hogy mi van benne, csak Te meg a füzet! :)

Kíváncsi lennék, hogy mennyi embernek van ilyen listája és milyen boldogok amikor odateszik azt a bizonyos pipát :)

És egy szép idézet a filmből:

"A lelkészem azt szokta mondani, az életünk olyan, mint a patakok: mind ugyanabba a folyóba folyik, bármilyen mennyország áll is előttünk a ködben a vízesések alatt. Drága barátom, csukd be a szemed, és engedd, hogy a víz hazavigyen!"
(A cikket beküldte: Enéh1)Mit álmodtál és mit jelent?
Minél világosabban emlékszünk az álmunkra, annál jobban értelmezhetjük. Ámde az álomképek gyorsan elröppennek a tudatos emlékezetből. Tartsunk ágyunk mellett papírt és ceruzát, és felébredéskor azonnal írjuk le, mit álmodtunk, nehogy elfelejtsünk belőle fontos... »

Megtaláltam Őt
"Hol találhat párra egy nagyon fiatalos negyvenes nőt?" ..... ez a cikk egy korábban íródott fenti cikkre adhat választ. Tény, hogy manapság, nem túl egyszerű párra lelni méghozzá olyan párra, akiben nemcsak a külcsín, de a belső szépség is megtalálható. ... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.