Kategória: Nők és férfiak

Akkor és most 1. rész

A cím magáért beszél. 2011-et írunk és milyen más lett minden. Régen nem volt chat, vagy ismerkedős oldalak mégis egymásra találtak az emberek. Vagy akár a szex...tabu témák közzé tartozott. Ezt szeretném leírni, az én gondolataim szerint.

Az indító löketet tegnap este kaptam, egyre többet reklámozzák a szexet. Vannak a mai szextrendek, hogy ki hogyan mikor és hol csinálja, nyilvánosan, és igen volt, aki temetőben is volt már együtt a párjával. Na itt eldöntöttem, kell feszegetnem a témát.
Nos, kezdjük talán ott, hogy régen nem volt olyan, hogy maszturbáció, triszexuális, biszexuális, vagyis lehet volt, de senki sem tudta. Sőt még a párt sem Ők választhatták ki. Vagy épp a melegek, gondolatom szerint nekem még belefér két nő, de már két férfi soha... Sőt ez a házasság dolog is, na azt végképp nem, a szememben akkor már nem férfi az illető, ha egy másik férfit csókol vagy és szexelnek. (Saját vélemény.) Nos, vannak a triszexuális emberkék...fordítás: mindenki-mindenkivel. Ez ma nagyon elterjedt lett, főleg egyetemistáknál. Ők ezt úgy magyarázták: egyszer mindent ki kell próbálni, vagy most van ideje az őrültségnek.
Az idősebb emberek szerint, a világ eldeformálódott. És régen lehet nem volt ilyen sok "változó ember", de volt igaz szerelem. És nem volt dugi-dugó barát (lógtok, együtt vagytok, ha hívjátok egymást szexeltek, nincs kötöttség) sem, csak igaz barátság.

Véleményem szerint, mind két kornak igaza van valamilyen szempontból:

Akkor: szerelem, tabuk, családiasság, egyhangúság és éltek, amíg meg nem haltak. Mint egy szép mesében, csak épp nem mondtak egymásnak semmit, vagy nem változtattak semmi, mert úgy volt jó, ahogy. Ők ezt látták és ugye a vallásosság is nagy érték volt számukra. Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb világ volt.

Most: Mindenki mindenkivel címszó. Mindent ki kell próbálni, nem lényeg, hol és mikor, csak az legyen. Az emberek 40% volt már saját nemű emberrel. Mindent meg tudunk beszélni, akár arról, ha nem jó a szex, vagy ha változtatni szeretnénk - felborzolt és felgyorsult világban élünk.

Nálam ez a kérdés, melyik lehetett jobb? Gondoltam megosztom veletek, és várom, ki, hogy képzeli el ezeket a dolgokat? Szerintetek melyik volt jobb és miben?
(A cikket beküldte: ewoka787)Szerelem, pénz, marketing
Mostanában sok vitát hallok, hogy miért születik több gyerek a fejlődő világban, mint a fejlettben. Mibe kerül a szerelem, és miért magasak az elvárásaink a párunkkal szemben. Miért nem boldog senki, miért választjuk gyerek helyet inkább a karriert, vagy magunk... »

Megéri-e jónak lenni?
Világ életemben JÓ akartam lenni. Mindig. Mindenkihez. Segíteni ahol lehet, támogatást nyújtani, és soha nem mondani NEMET. Őszintének lenni, akkor is, ha fáj, soha nem csalni, még apróságokban sem. Mindig azt nézni, hogy a másiknak mi lenne a jó, és a saját... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.