Kategória: Asztrológiai cikkek

Szexhoroszkóp 2009.

Ahogy lesz, úgy lesz... A jövőt nem sejtheted, - vagy mégis? Hát, így az év vége vészes közeledésével itt az ideje, hogy végre előre tekintsünk 2009-be...

Kos

2009 elején igen szerencsés leszel a szerelmet és a kalandokat tekintve is. Nem csak romantikus órákra számíthatsz, de sok-sok ölelés is meg van írva a csillagokban. A szinglik számára sok új ismeretséget hoz 2009, a párban élők pedig könnyen szerelmi háromszögben találhatják magukat.

Bika

Az év elején különösen erős kisugárzással rendelkezel, ami sok új és sokat ígérő kapcsolatot , flörtöt, szexualitást hozhat az életedbe. A szinglik számára jó sanszok adódnak, hogy megtalálják az álompartnert maguknak. Vagyis, ne szalaszd el a lehetőségeket! A párban élők is új lökést kapnak majd erotikus életükben.

Ikrek

Az év igazi tűzijátékként indul az Ikrek számára, ami a flörtöléseket illeti. Ne maradj a négy fal között, inkább tölts sok időt a barátaiddal és minél több ember között. Néhány ígéretes ismeretséget köthetsz. A párban élőknek érdemes kissé több időt eltölteniük együtt, mivel sok a közös érdeklődési pont momentán az életükben, amit érdemes kihasználni.

Rák

Az év kezdetén erősen él benned a hódítási vágy, ezért sok flörtre számíthatsz. Az Igazi már a közeledben van, csak járj nyitott szemmel! A biztos kezekben lévő Rákoknak nem szabad elhagyniuk magukat, de túlzásba sem vinni a bulizást és a félrelépést sem kellene annyira firtatniuk!

Oroszlán

Az Oroszlánok szerelmi élete az újévben álomszerűen kezdődik. Erotika és romantika leng a levegőben- a párok intenzív, igen eksztatikus órákat tölthetnek együtt. Élvezd a másik társaságát! A szingliknek sármos és nagyon nyitott személyiségük miatt nem esik nehezükre találniuk valakit maguknak.

Szűz

A kapcsolatot imádó Szűz most szinte magához képest teljesen szokatlanul zárkózottan viselkedik. Szinte egyáltalán nem tud új ismeretségekre szert tenni, és ha meg is szólítják, nagyon nehezen enged bárkit közel magához. Azonban az év közepétől ezek a gátak feloldódnak és végre megtalálja a valódi önmagát újra!

Mérleg

A partnered mintha minden kívánságodat kiolvasná a szemedből- az éved úgy kezdődik, akár az álom. A szinglik is megérik a pénzüket, sosem hagynak ki egyetlen buli-alkalmat sem, és mindig topformában tartják magukat. Sok új, felkavaró és nagyon érdekes ismeretségre tehetnek szert és februárban akár a nagy szerelmet is megismerhetik.

Skorpió

Az év eleje különösen alkalmas számodra, hogy új utakat keress magadnak. Ha a hosszú távú kapcsolatod elvesztette a lendületét, most érdemes neked is elgondolkoznod új, izgalmas meglepetéseken a másik számára! Ha szingli vagy, nyugodtan hívd fel magadra a figyelmet, úgyis imádsz a középpontban lenni, nem igaz?

Nyilas

Az év teljes harmóniában, romantikában és erotikában gazdagon indul. A párok számára ez az igazi álomkezdet. A szinglikre sok új ismeretség vár és sok-sok öröm is egyben. Talán végre megtalálják az igazit is, akivel hátralévő életüket szeretnék leélni együtt. Élvezd ki a kapcsolatotok örömét!

Bak

Az új éved nagy adag erotikával indul és a másik nem számára most igazán kívánatosnak tűnsz. Élvezd a partnereddel töltött romantikus órákat és figyelj ugyanakkor rá is, hogy ő mit kíván tőled! Így sok félreértést elkerülhetsz, és ő is úgy érzi majd, hogy a középpontodban áll!

Vízöntő

Az év eleje nagyon ragyogóan indul, ami az erotikát illeti. Sok harmonikus, szerelmes és odaadó óra vár rád akkor is, ha párkapcsolatban élsz, netán egy új kapcsolat bölcsőjét ringatod. A hetedik mennyországban jársz, és mindent megteszel érte, hogy ez az érzés az egész évben kitartson!

Halak

Ez az év a rutinról szól és a megszokások éve, ahol nem sok alkalmad és kedved lesz a romantikázásra. A szinglik bár nagyon kapcsolatkedvelők most, azért nem szabad elaprózniuk magukat a sok felszínes kapcsolatban és ismeretségben! Inkább érdemes kivárni a megfelelő időt és a megfelelő embert!

Megjelent partneroldalunk, az Ezoterikus.hu hozzájárulásával.


Új korszak
Nem tetszik, ami itt zajlik, ahogyan nektek sem. Már a megoldást is megtalálta rá az emberiség, csak nem tudja még, hogyan fogjon hozzá. Az embereket belülről kell megváltoztatni ahhoz, hogy lefektessék egy új (talán atlantiszi) korszak alapjait. »
Üzenet a túlvilágról…
2007-et írtunk. Emlékszem, Dr. Doreen Virtue egyik könyvének olvasásával végeztem. Akkoriban nagyon sokat foglalkoztam az Angyalok témakörével, és épp Doreen egyik könyvének végén olvastam, hogy lehet jelet kérni elhunyt szeretteinktől is … És üzenet... »
Minden jog fenntartva © 2024, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.