Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Testünk, lelkünk dolgai

Szeretnél segíteni Latin-Amerikában?

A Te kezed is messzire elérhet!
A PLANET Alapítvány felhívása ajándék és adománygyűjtésre

A PLANET Alapítvány a Mayfield Community Centre ír szervezet partnereként részt vesz „Mural training project” nicaraguai közösségépítő projektben 2007. január 4-14. között.


A projektben való részvétel előtt 2006. decemberében egy iskolai intézményt látogatunk meg, ahol a PLANET önkéntesei 2-3 hétig segítenek a foglalkozásokon, majd a téli szünet ideje alatt dolgoznak az épületek renoválásán. Később olyan termelőszövetkezeteket is meglátogatnak, ahol méltányos kereskedelmi alapelvek szerint termelik a kistermelők a kávét és gyümölcsöket.

Az iskola és a termelőszövetkezetek dolgozói azt kérték, hogy a gyermekeket hasznos ajándékokkal, kisebb játékokkal és iskolai szerekkel lepjük meg az újév fordulóján. Az iskolában az egészségügyi doboz kiegészítésére jól jönnének a kötszerek is.

A következő dolgokkal te is segíthetsz, és szebbé teheted nicaraguai és honduras-i gyermekek karácsonyát:
· Színes ceruzák, színes festékek, ecsetek
· Képzőművészeti anyagok, kreatív játékok
· Papírfüzetek, noteszek, papíráruk
· Apró gyerekjátékok
· Gyöngyök fűzéshez
· Sebtapasz, ragtapasz, kötszerek

Felajánlásaidat 2006. december várjuk irodánkba. Segítségedet köszönjük!

Ha szeretnéd tudni, kiknek juttatja el a PLANET adományaidat, látogass el a http://www.la-esperanza-granada.org oldalra. Ezen az oldalon azt is elolvashatod, milyen különbséget jelent 1-2 dollár az iskola költségvetésében, Ezért az anyagi támogatást is elfogadjuk, amit az iskolának juttatunk el.

Amennyiben a felajánlásokkal, vagy a PLANET munkájával kapcsolatban van kérdésed, keress bennünket.

Köszönettel: Gazdag Rita, Nemzetközi projekt koordinátor
PLANET Alapítvány
1075 Budapest, Wesselényi utca 26.
30 3104 054
http://www.planetclub.hu
E-mail: rita@planetclub.hu


Szegény sorból
Talán maga a cím is elárul sokat. Ez a történet egy kislányról szól, akit édesapja halála után nem szeretett senki. Egyedül maradt. Egy bánatos szív, mely az évek alatt teljesen összetört. Egy élet, mely az emberek kapzsisága (anyja) miatt veszett el. Ez a... »

Van élet a halál után?
„Elhull a virág, eliramlik az élet.” Ahogyan Petőfi is vallotta egykoron, az állítás ma is igaz; minden földi mulandó. Aki megszületik, meg is hal, ezen a tényen úgy tűnik, eddig semmilyen tudományos módszerrel nem sikerült változtatni. De vajon mi is... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.