Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Szerelem

Seherezádé

Az emberi életünk egy sajátos "partitúra" (Polc Alaine szóhasználata) szerint megkomponálva áll készen, mielőtt örökkévaló lényünk felöltené a földi színpadon viselt ólomköntösét... majd megkezdi szerepének betöltését... Én, az "én" szerepének parányi momentumát láthattam meg... emberi érzékeléseim borzalmain keresztül így, a gyötrő-éltető szerelmet...

Seherezádé

- "...tör a culikínja..."
- No, de Nagyi! Drága Nagyikám! Dehogyis... Csak felkorbácsolódott szerelmi energiáim feldolgozásán fáradozom. Tudod... ha Vele vagyok, megnyugszom... a testi kívánság elcsitul, a kezeink érintése mennyei érzést adnak, a pillantásaink szikrája isten fényének lángocskái, a beszélgetéseink mindannyiszor kölcsönösen a fennkölt kielégüléssel ajándékoznak meg minket.
A kölcsönös szeretet, megbecsülés és tiszteletérzés emel bennünket a magaslatokra, ahol már a lég megritkult, a fények Istentől valók, a hangok, a színek, az illatok a Menny légkörét teremtik.

Örökkön örökké

Hányszor lángol még fel...?
E rőzse nem hamvad,
csak lángja csitul
parázzsá.
Majd ismét a Nap tüzévé válva
perzseli...
...símogatja lelkem.

Mindig ugyanaz.
Hányszor még?
...de hisz...
ez mindennek alapja.
Te és ez a szerelem.
Erre építkezem, mint...
ősi sziklára...
a magasra...
...kolostort,
a szent helyet...
...mely imától zengő,
illatos és fényes...
üdítően tiszta légben
áll merészen,
örök nyúgalomban.
S nekem...
nincs már mitől félnem.
Velem vagy oly régen.
Te, az örök reményem.

A testem bizsergő szenvedése hatalmasodik el néhány távol töltött óra múltán. A karjaiba vágyom, szeretőm ölébe. Életem csak így élhetem, nélküle haldoklom... tán halott is vagyok. E kín elviselhetetlen. Szeretnek... ez mégsem elég! Szeretek... Belesajdul minden porcikám.
Sajogva izzik... perzsel a pokol örök tüze és a menny szerető lángtengere. Állatias, vad ösztönök gyötörnek. A teljes testi megrázkódtatás. Emberi érzések vegyülete mossa bensőm.
Szellemi erőm emel a fellegekbe. Én... az "én" percenként semmisül meg és születik újjá. E vad hajszában csillogóvá csiszolja valóm Isten... a Boldog Lényegülés.
Szent helyen vagyok. Az álmok és az éber látomások... mind-mind az én-változatok csodája segítenek... igen... ezek mutatják be a csodák egész sorát.
Megvisel ez a mámor... a szelíd szerelmet megélni jobb nekem.
Szerelmes vagyok! Örök érvényű őserő köt hozzá szakíthatatlan-láthatatlan égi fényből szőtt míves-selymes kötelékkel.
Most Seherezádé vagyok. Éjről éjre mesét mondok... Mesét e földi létemért, hogy egy újabb napot élhessek még... hogy vele élhessem gyönyörűséges létem... tudván, nélküle halott vagyok... meghalok. Igen... e szerep csak érte él. És mesét... az Ő égi helyéért.
Ó, Nagyikám! Ha most veled vagyok - mégis belehaltam... hozzád menekültem a fájdalom elől. Jeled... szíved hívó jelét meghallva repültem védelmező karjaidba, mint kisgyermekkoromban. Emberi lényem nem elég erős... hisz ivott, két napig féktelenül... és félek inni fog, ha e vendégeskedés véget ér... ha nem maradhatok nálad örökre.
Nagyi! Ne küldj vissza, kérlek! Ott mindenki mindenkit bánt. Fáj!!! A húsomba mar... ott ezer vad tép... férgek rágnak szét.
Most épp a szerelme öl meg, mint előbb a kétség... hogy szeret-e még. Nem küldhetsz vissza... itt minden olyan szép!
- "Menj. Ne félj!"
(A cikket beküldte: Lhara)Páros magány
Cikk arról, amikor az életednél is jobban szeretsz valakit, akiről tudod, hogy becsap, vagy csak minden körülmény ellene van... és létezik az exekkel barátság szakítás után... És vajon az exek is tudják, hogy ez csak barátság? »

Karmám
Mennyi az esélye annak, hogy egy Boeing 747-es utasszállító landoljon a hátsókertben? Pont ennyi esélye van annak, hogy ez a kapcsolat működjön. Két ellentétes jellem, két ellentétes életcéllal, merőben más szabadságvággyal. Ilyesmi ellentétről olvastam egy... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.