Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Szerelem

Milyen egy jól működő párkapcsolat?

Erre a kérdésre nehéz a válasz. Nyilván minden kapcsolatban más a jó stratégia és mindenki máshogy veszi fel a maga szerepét.
Egy kapcsolat főként kompromisszumokra épül és tény, hogy néha nem könnyű fenn tartani az egyensúlyt.


Sok párkapcsolattal kapcsolatos fórum van itt a Hoxán, sokan keresnek megoldást egy-egy kapcsolati problémára.
25 éves vagyok, eddig a mostani a második kapcsolatom. Az első nagyon viharosan ért véget. A fiú telefonon szakított velem egy éjszaka. Azt hittem belehalok, mert nagyon szerettem. Előzőleg körülbelül két hétig nem áll szóba velem és nem vesztünk össze, nem volt semmi vita. Éppen akkor...
Sokszor elbeszéltünk egymás mellett. Nem hallottuk, vagy nem akartuk meghallani, mit is akar a másik.
Az is igaz, hogy kissé már fuldokolt a kapcsolatban, az állandó hisztim miatt.
Utáltam, ha elment a haverjaival inni és azt is mikor nem akart hozzám kijönni, pusztán azért, mert nem volt kedve. Önző voltam.
Meg is jártam, de egy életre megtanultam, hogy senkit nem szabad fogságban tartani! Egy év és két hónap után vége lett...
Úgy érzem, vagyok olyan szerencsés azonban, hogy tanultam a hibámból, a mostani kapcsolatomban próbálok nem ráülni a páromra.
Nem kapaszkodok belé, mintha tőle függne az egész életem. Szeretem, de nem fojtom meg.
Persze vannak viták közöttünk, de nem komolyak és a végén mindig meg tudjuk beszélni a problémát, nem beszélünk el egymás mellett.
Már egy éve és három hónapja nagyon szeretjük egymást. Mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, csak azt tudom mondani, hogy rázza meg magát és figyeljen oda (még ha ez hihetetlenül nehéz is), mert különben szakítás a vége.
Teret kell adni a másiknak és nem szabad, hogy sok kis dolog tegyen tönkre egy kapcsolatot!
(A cikket beküldte: vekvik)A mi szerelmünk története
Sokat változott az életem az elmúlt két évben. Elköltöztem otthonról, felnőttem, lett egy csodálatos kisfiam és ami még nagyon fontos megtaláltam az igaz szerelmet. Most megosztom veletek a mi történetünket, amit a világhálónak köszönhetünk. »

"Védd magad! Méginkább." II/1.
Itt ez a nagy ház. Én meg… egyetlen éjszakát sem merek közös fedél alatt eltölteni vele. Ez borzalmas. A száz kilométernyi távolság tőle… az már megnyugtató. Kevesebb nem. Hát így kell lennie? Volt anyám és sohasem volt. Van húgom és mégsem lehet... »
Minden jog fenntartva © 2022, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.