Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szerelem

Milyen egy jól működő párkapcsolat?

Erre a kérdésre nehéz a válasz. Nyilván minden kapcsolatban más a jó stratégia és mindenki máshogy veszi fel a maga szerepét.
Egy kapcsolat főként kompromisszumokra épül és tény, hogy néha nem könnyű fenn tartani az egyensúlyt.


Sok párkapcsolattal kapcsolatos fórum van itt a Hoxán, sokan keresnek megoldást egy-egy kapcsolati problémára.
25 éves vagyok, eddig a mostani a második kapcsolatom. Az első nagyon viharosan ért véget. A fiú telefonon szakított velem egy éjszaka. Azt hittem belehalok, mert nagyon szerettem. Előzőleg körülbelül két hétig nem áll szóba velem és nem vesztünk össze, nem volt semmi vita. Éppen akkor...
Sokszor elbeszéltünk egymás mellett. Nem hallottuk, vagy nem akartuk meghallani, mit is akar a másik.
Az is igaz, hogy kissé már fuldokolt a kapcsolatban, az állandó hisztim miatt.
Utáltam, ha elment a haverjaival inni és azt is mikor nem akart hozzám kijönni, pusztán azért, mert nem volt kedve. Önző voltam.
Meg is jártam, de egy életre megtanultam, hogy senkit nem szabad fogságban tartani! Egy év és két hónap után vége lett...
Úgy érzem, vagyok olyan szerencsés azonban, hogy tanultam a hibámból, a mostani kapcsolatomban próbálok nem ráülni a páromra.
Nem kapaszkodok belé, mintha tőle függne az egész életem. Szeretem, de nem fojtom meg.
Persze vannak viták közöttünk, de nem komolyak és a végén mindig meg tudjuk beszélni a problémát, nem beszélünk el egymás mellett.
Már egy éve és három hónapja nagyon szeretjük egymást. Mindenkinek, aki hasonló helyzetben van, csak azt tudom mondani, hogy rázza meg magát és figyeljen oda (még ha ez hihetetlenül nehéz is), mert különben szakítás a vége.
Teret kell adni a másiknak és nem szabad, hogy sok kis dolog tegyen tönkre egy kapcsolatot!
(A cikket beküldte: vekvik)Szerelem ötvenen túl...
Én így érezem... Soha senki ne adja fel. Mindenkit utolér. Az időskori szerelemben az a szép, hogy megtanuljuk egymást jobban "becsülni". Szexben? Mi már mindent tudunk és még semmit nem felejtettünk. »

"Mennyből az angyal"
A december nagyon meleg napokkal kezdődött. Még az öreg Télapó sem akarta megrázni a szakállát, ami miatt mi gyerekek kicsit érthetetlenül álltunk a szüleink elé. Hogyan is fogja a szánkójával szétosztani az édességcsomagokat a kicsi csizmáinkba? Vagy talán hiába... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.testunklelkunk.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) testunklelkunk.hu | WebMinute Kft.